Mikor kell kifizetni a teljes összeget?
Figyelt kérdés
Először foglalok szállást. Ezért kellene egy kis segítség. Az előleget el utaltam. A maradék összeget is utalni kell vagy majd ott kell fizetni be csekkoláskor? Belföldi hotelről van szó.2024. márc. 11. 12:02
1/4 anonim válasza:
Becsekkoláskor kell fizetni. A legtöbb helyen bankkártyát elfogadnak a szállásdíj rendezésére, de az idegenforgalmi adót készpénzben szeretik (azt a szállásdíj nem tartalmazza, külön tétel lesz a számlán).
2/4 anonim válasza:
Sose találkoztam még olyan hellyel, ami az idegenforgalmi adót kp-ban kérte volna, és ebben nincs is semmmi logika, ők sem kp-ban fizetik be.
3/4 anonim válasza:
#2 nekem eddig mindig így kérték, bár nem sűrűn járok szállodába. Az indoklás, hogy a kártyás fizetésekből levon a bank, de nekik azt egy az egyben kell továbbadni az önkormányzatnak, így veszteség keletkezik rajta, a bankkártyás fizetésre viszont nem számíthatnak fel külön díjat.
4/4 anonim válasza:
Ez továbbra is egy hülye indoklás szerintem, nem veszteség keletkezik rajta, max költség. Ha egy magánszállás áll elő valami hasonló baromsággal azt még megértem, rendes szálloda biztos nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!