Miért kérnek el egy teljes fizetésnyi összeget egy albérletért még vidéken is? Ki tudja ezt kifizetni?
Figyelt kérdés
Tök elkeserítő, hogy ketten a párommal csak egy szobát tudunk kivenni. Azért furcsállom, mert gondolom, aki ki tud fizetni ennyit havonta, az nem lakik albérletben... szóval nem értem.2018. szept. 11. 13:40
1/8 anonim válasza:
Valaki biztos ki tudja, mert ha nem tudnák, akkor kevesebbért adnál ki.
2/8 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy ennyiből hitelt fizethetne a saját lakására? Ismerek pár embert, aki nem tudja megtenni, mert hiába keres jól, nem hitelképes (pl. nincs több millás önrésze vagy simán csak vállalkozó).
3/8 anonim válasza:
Ha ketten nem tudtok egy teljes alberletet kivenni, akkor vagy draga lakasokat neztek, vagy nagyon keveset kerestek...
4/8 anonim válasza:
Újpesten a 2 szobás 54 nm-es panel lakást 120+rezsi+2 havi kaucióért adom ki 1 éves szerződéssel. Eddig mindig volt lakóm így nem gondolnám hogy az emberek nem tudnák megfizetni. Így valószínűleg az van amit előttem írtak: keveset kerestek vagy drágább lakásokat néztetek ki.
Javaslom kaparjatok össze önerőre és aztán lakáshitellel vegyetek egy lakást. A törlesztőrészletet fedezi az albérleti díj.
5/8 anonim válasza:
Nem az albi drága, ti kerestek keveset.:(
6/8 anonim válasza:
"Azért furcsállom, mert gondolom, aki ki tud fizetni ennyit havonta, az nem lakik albérletben" már miért ne lakna albérletben? Nem mindenki akar saját lakást, mert mondjuk mobil szeretne maradni
7/8 anonim válasza:
Vidéki nagyvárosban 55-ért bérlünk ketten két szobás albérletet. Budapesten saját két és félszobás lakást 80-ért adtuk ki. Nem értem a problémát.
8/8 anonim válasza:
Kereslet-kínálat. Ha nem tudnák kiadni ennyi pénzért, akkor alacsonyabb árak lennének. De egyre mennek feljebb, azaz ki tudják adni ennyiért 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!