Motel California Hostel tapasztalatok?
Nem tudom őket elérni emailben! A weboldaluk: [link]
Címük: 1061, Budapest, Liszt Ferenc tér 4.
Küldtem volna nekik emailt de a weboldal alján lévő email ikonra rákattintva üres email címet dobott be amit csak az email megírása után vettem észre. Ezt írtam:
"Jó napot!
Szeretnék érdeklődni a motel iránt. Beköltözéskor szükséges egyből fizetni? Mennyi időre maradhatok? Bármennyi napot? Akár hónapokat? Mennyibe kerül egy nap vagy egy hét? Mikor kell fizetni? Ellenőrzik, hogy van-e fedezet a bankszámlán? Augusztusban lesz hely? Szombaton is mehetek? Előre is köszönöm!"
Ezekre a kérdésekre tudja valaki a választ tapasztalatok alapján? Elég nagy szemétség, hogy nem tudták normálisan odalinkelni az email címüket. Valaki tudja az email címüket? Fontos lenne! Előre is köszönöm!
Lehet, hogy rossz néven vették a megszólítást.
Hivatalos e-mail írásakor az Ön megszólítási forma tiszteletet fejez ki, ezért minden esetben nagybetűvel írjuk. Emailben soha nem használunk napszaknak megfelelő köszönési formákat (rossz megszólítás példák: Jó reggelt! Jó napot kívánok!).
"Lehet, hogy rossz néven vették a megszólítást." Egyáltalán nem volt email cím megadva!!!!! Nem is tudtam egyáltalán elküldeni, vázlat lett!
Most ne az email formátumán vitatkozzunk hanem válaszoljon valaki a feltett kérdéseimre!!! Ez most nagyon fontos!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!