Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Budapesten olcsó de jó hotelt/...

Budapesten olcsó de jó hotelt/motelt/panziót?

Figyelt kérdés

Egy dolog a képek a Booking.com -on de ott nem látni pl csótányokat, piszkot stb...

5 napra szeretnék találni költségbarát helyet, közelebb mindenhez.

jan. 28. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Vannak értékelések ráad csak olyanoktól akik tényleg voltak ott
jan. 28. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
32%
Bár nem olcsó kategória, de a Danubius Hotel Arénát teljes szívből ajánlom. Tiszta, szép szobák, jó kilátás. Közel a keleti pályaudvar, metró.
jan. 28. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézz körül az airbnb-n és a google térképen is.

Ha picit kijjebb mész a belvárostól találsz olcsóbban is jó áron tip-top szállásokat.

Bár most picit felmentek az árak, hogy a magánszálláshelyek adóját ötszörösére emelte a kormány.

jan. 30. 17:02
 4/4 franciasrac ***** válasza:
50%
Voltam én az MP Hostel nevű szálláson múlt nyáron és saját tapasztalatból ajánlhatom, éjszakánként 4 ezer Ft-ba került, elég közel volt a városközponthoz (gyalog érhető), csendes volt amikor voltam, minden van ami kell, biztonságos és tiszta is. De szerencsém lett hogy nem volt szomszédom alattam, lehet egyeseket ez picit is zavarhat.
jan. 31. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.