Hogyan lehet egy vendégnek szépen megírni hogy nincs félpanziós szolgáltatás?
Ahol foglalnak ki van írva, hogy az ár csak a szállást tartalmazza.
Rendszerint kérdezik, hogy van e félpanzió?
Nem akarom csúnyán írni (írásban), hogy nem nincs.
Szépen hogyan lehet a tudtára adni a vendégnek hogy nincs félpanzió?
Nem, sajnos nincs félpanzióra lehetőség. A közelben van x étterem kedvező árakkal, illetve y élelmiszer üzlet is pár perc setanyira található.
Az utóbbit nyilván akkor, ha van valami a közelben, akkor a hely nevével említve
Kedves Bela,
Nem nyujtunk ellátást, a honlapon kiirt arak csak a szallast tartalmazzak.
Megerteset koszonjuk varjuk szeretettel
maradok tisztelettel
panzios kazmer
"Téged viszont szépen el tudnálak küldeni @nyádba :)"
Látom parasztfalván nem szorult beléd illem csak a bunkóság ragadt rád azért nem vagy képes kifejezni magadat. Én II. kerületben élő és itt felnőtt 23 éves elit családból származó lány vagyok, nesze itt van:
"
Tisztelt Vendégünk!
Örömmel üdvözöljük Önt szállodánkban, és köszönjük, hogy minket választott. Szeretném tájékoztatni, hogy az Ön által választott csomag kizárólag a szállást tartalmazza, és sajnos a félpanziós szolgáltatás jelenleg nem elérhető.
Reméljük, hogy ez nem okoz kellemetlenséget, és továbbra is a rendelkezésére állunk, ha bármilyen további információra vagy segítségre van szüksége!
Szívélyes üdvözlettel,
[A szálloda neve vagy a Te neved]
"
#3 Gyalog 20-25 perc az első bolt.
Vár, fürdő 5 perc séta, de sajnos a kisboltok bezártak a közelben covid idején.
#4 Köszönöm
#5 Nem, nem paraszt falván lakom, és hálistennek nem is Pesten. Szimplán csak kíváncsi voltam, hogy esetleg egy tapasztalt vendéglátós, vagy egy több e-mailt író valaki, hogyan fogalmazza meg szépen. Nyilván írtam, és el is mondtam már szóban többször, hogy nincs rá lehetőség, Viszont azt nem szeretem ha valaki feltesz 1 kérdést, és az 1. hozzászóló már egyből mennyire nem vagyok kreatív. Megoldottam eddig is, de ha van szebb, jobb variáció és van olyan kedves személy aki le is írja, miért ne használhatnám úgy én is ??? Mellesleg nem is szállodáról van szó. Szállodában alap, hogy van reggeli, lényeg hogy te nagyon tanult és okos vagy de szállodán kívül is van élet :)
#6 Köszönöm. Nyilván így én is le tudom írni, csak gondoltam valahogy kedvesebben is lehet írásban
User:
Hogyan lehet egy vendégnek szépen megírni hogy nincs félpanziós szolgáltatás?
ChatGPT:
Kedves Vendégünk! Köszönjük érdeklődését szolgáltatásaink iránt. Sajnálattal közöljük, hogy jelenleg nincs félpanziós szolgáltatásunk. Azonban állunk rendelkezésére más lehetőségekkel, amelyekkel kellemes és kényelmes időt tölthet el nálunk. Amennyiben bármilyen kérdése van vagy segítségre van szüksége a választásban, szívesen segítünk. Köszönjük megértését és reméljük, hogy hamarosan vendégül láthatjuk Önt!
#6 nem tudom mi az, sosem használtam, sosem hallottam róla
#7 Köszönöm szépen.
Pontosan ilyen leírásra gondoltam. Természetesen szépen, kultúráltan meg tudtam fogalmazni én is de a tiéd mégis szebb. Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!