AIRBNB-nél ha lefoglalják a szállásom az már biztos hogy jönnek vagy nekem kell visszaigazolni?
Elég maceráns szerintem az airbnb oldala. Beregisztráltam mint szállásadó de több helyen van hirdetve, azokat a napokat próbáltam volna lezárni ami már nem szabad de 1-1 éjszaka helyett lezárt nekem 3 hónapot és fogalmam nincs miért.
Ha véletlen valaki foglal akkor nekem azt vissza kell igazolni? letudom mondani vagy már biztos megjelenik?
Csak azért ha olyan napot foglal amikor már jön vendég eltudom utasítani?
#1 Köszönöm
#2 nem írtak le de biztos jobban tudod h én mit olvastam/fogadtam el.
Igazság szerint nem is akarom azon az oldalon h lefoglalják mert tök bovli az egész oldal.
Be akartam állítani 1 napot hogy az már foglalt, erre lezárt magától 3 hónapot
Pedig semmi másra nem kattintottam csak arra az egyetlen 1 napra, és eggyesseve lezarva 3 hónap...
A reklám került fel de foglalni sem szeretek ezen az oldalon és úgy látom szállásadóként sem jobb a helyzet
Hogy kell törölni?
Olyan opciót sem találtam ^^.
Nem akarom hogy ott foglaljanak a booking, szallas.hu számomra sokkal kezdelhetőbb.
Reklám céljából jött szóba az airbnb de nem én találtam ki, nekem nem tetszik, a főnök kért meg hogy töltsem fel oda.
#6 még szerencse, hogy egyedül vagyok évek óta :D
#7 5-6 éve csinálom egyedül és 10 pontosak vagyunk, nem kell aggódni viszont az AIRBNB számomra nem szimpatikus, szállásadó oldalról egyáltalán nem átlátható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!