Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Titkos kapcsolat esetén...

Titkos kapcsolat esetén szállodai romantikus hétégén megodható, hogy ne regisztrálják be a rendszerbe a hölgy adatait?

Figyelt kérdés

Egy kis vendégházban már egyszer gond nélkül meg tudtuk ezt oldani. Most egy komoly, nagy wellnes hotelben szeretnénk eltölteni kettesben egy hétvégét, de úgy hogy bizonyos okok miatt az országos szállodai nyilvántartó rendszerben semmiképp sem legyen dokumentálva, hogy mi együtt voltunk ott.

Szerintetek ha szépen megkérjük a recepcióst, meg tudják oldani, hogy csak az én adataimat rögítsék (én vagyok a férfi) és a hölgy adatait ne kérjék el a magánszféránk védelme érdekében? Tudom, hogy ez törvényellenes lenne, de gyakorlatban tesznek ilyen kivételt a nagyobb szállodák kényes helyzetben?

2023. jan. 9. 11:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkeppen oda kell adni mindkettotok szemelyi igazolvanyat a recepcion. Ott van tobb kamera is altalaban, szoval a recepcios nem szorakozik ilyen csalas miatt az allasaval. A multkor voltam egy szallodaban, ott elmagyaraztak, h be kell szkennelniuk a szemelyiket. Olyan nincs, h csak az egyikunk adja oda. Becsempeszni a holgyet megint csak necces, mivel gondolom a wellness szolgaltatasokat is akarjatok mindketten hasznalni, meg aztan a reggelit, ha van, azt sem egyedul akarod elfogyasztani. Sok-sok kamera figyel a wellness szallodaban. Valaki mar irta helyesen, hogy az informacio nem fog tudni visszajutni a feleseghez. Ahhoz oriasi veletlenek osszejatszasa szukseges. Nem azon kell aggodni, h elkerik mindket szemelyit, hanem inkabb h ne legyen ott senki ismeros. Mert kicsi is lehet a vilag :-)
2023. jan. 9. 17:56
 22/23 anonim ***** válasza:
88%
Kedves nem tudom hanyas, tévedsz, tavaly óta kötelező mindenki személyijét elkérniük, 0 éves kortól!!!! Tehát egy kisbaba se mehet személyi nélkül már szálláshelyre.
2023. jan. 10. 11:35
 23/23 anonim ***** válasza:
48%

Airbnb lakast foglaljatok. Kulon mentdk etterembe,masszazsra.

Pezsgovurdot talaltok lakasban is!!!

Ott nem keri senki a nod adatait papirokkal igazolva!!

Feljtsd el a hoteleket.

2023. jan. 18. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!