Titkos kapcsolat esetén szállodai romantikus hétégén megodható, hogy ne regisztrálják be a rendszerbe a hölgy adatait?
Figyelt kérdés
Egy kis vendégházban már egyszer gond nélkül meg tudtuk ezt oldani. Most egy komoly, nagy wellnes hotelben szeretnénk eltölteni kettesben egy hétvégét, de úgy hogy bizonyos okok miatt az országos szállodai nyilvántartó rendszerben semmiképp sem legyen dokumentálva, hogy mi együtt voltunk ott.
Szerintetek ha szépen megkérjük a recepcióst, meg tudják oldani, hogy csak az én adataimat rögítsék (én vagyok a férfi) és a hölgy adatait ne kérjék el a magánszféránk védelme érdekében? Tudom, hogy ez törvényellenes lenne, de gyakorlatban tesznek ilyen kivételt a nagyobb szállodák kényes helyzetben?
2023. jan. 9. 11:10
11/23 anonim válasza:
10. DE! Kérni fogják a vendégek papírjait is!
12/23 anonim válasza:
Sosem kérték még tőlem, ha a párom foglalt és tőle sem, ha én foglaltam.
13/23 anonim válasza:
12. És ez mikor volt? Lassan 2 éve kötelező.
15/23 anonim válasza:
Minden a szállodában tartózkodó vendéget regisztrálni kell igazolvány alapján. Ha valaki becsempész valakit a szobájába, az nem szállóvendég.
16/23 anonim válasza:
14. Ja, és az igazolványon írja át filctollal?
20/23 anonim válasza:
2 hotelben voltam az unnepek alatt a parommal, hiaba en inteztem a foglalast, mindkettonk papirjai kellettek (ez kulfoldon volt). Sztem itthon ugyanez a gyakorlat bejelentkezesnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!