Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Képtelen vagyok alkalmazkodni...

Képtelen vagyok alkalmazkodni úgy érzem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Többen megyünk ismerősök egy hosszú hétvégére és én utazom a legtöbbet mindenki közül. Én például ártól függetlenül 8-as értékelésű apartmanba/szállodába nem megyek. Ha már annyian leértékelik, akkor az jó szerintem nem lehet, árkategóriától függetlenül. Másrészt, mindig megnézem, hogy egy adott helyről mit írnak, hová érdemes foglalni a környéken és ha javaslok valamit azt leszavazzák. Ilyenkor rosszul érzem magam, pedig én csak jót szeretnék. Nem akarnám, hogy feleslegesen szenvedjünk kint külföldön a rossz szállással, rossz tömegközlekedéssel. Elmegy a kedvem is ilyenkor az egésztől. Mit csináljak? Minden rossz ötletet nem hurroghatok le.

2022. júl. 12. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A tájékózódás, próbálkozás jó dolog, ne hagyd abba.

Nem ismerem milyen oldalon érted a 8-as értékelést, de pl. szallas.hu-n az teljesen rendben van, az a szám amúgy sem jelent sokat.

Az értékeléseket olvasgasd továbbra is, de szerintem a 8*-al talán magasan van a mércéd

2022. júl. 12. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

A racionális érvelésnél többet nem tudsz tenni.

Viszont nekik lehetnek más szempontjaid, mint neked, ezt azért vedd figyelembe (persze tévedhetnek is, de egy hétvégét csak kibírsz).

2022. júl. 13. 01:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Ragadd magadhoz a szervezést, legyél te az első, aki szállásötleteket dob be. És igaz, hogy az észèrveknél jobbat és többet nem adhatsz.

Aztán ha tényleg rossz a szállás, ne helyben vitatkozzatok miatta, hanem az út végén, hazafelé tartva dobd be, hogy "és mi tetszett nektek a legjobban?" , amiből már csak egy ugrás az, hogy mi nem tetszett. Na ott aztán elő lehet állni a farbával.

2022. júl. 13. 03:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Most tudom, hogy ez "nem megoldás", de én például ezért sem szívesen megyek ilyen "sokismerősös" hétvégékre. Amikor túl sokan vagyunk, abból mindig csak a majré lesz. Volt már részem ilyen nyaralásokban, aztán hazaérve egy hét volt, mire kipihentük a nyaralást. :D
2022. júl. 14. 05:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!