Mi szerinted a legfontosabb a szállás foglalásánál?
Az alvás körülményei. Nekem ez az egy számít, amúgy tök mindegy, hol vagyok, van-e wellness részleg és kontinentális reggeli, meg hogy mitől milyen messze vagyok.
Bárhova megyek (nyilván kivétel a nagyon durva helyek, pl. Afrika v India "sötétebbik" részei - ilyen helyen csak valami hotelláncba szabad foglalni, Holiday Inn, Marriott, Hilton, Sheraton, Hyatt, Raddison, etc.), elsőre mindig Airbnb-n igyekszem foglalni valami szebb házat/lakást, ha ott nem találok megfelelőt vagy túl drága, akkor megyek hotelbe. Apartmanba/vendégházba sose szoktam, ha önellátó akarsz lenni akkor már jobb egy teljesen berendezett/gépesített Airbnb, ha meg ott a helyszínen szolgáltatásokat akarsz igénybe venni, enni/inni, transzfer, szervezett programok, etc., akkor jobb a hotel.
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsóval nem értek egyet, hogy miért ragaszkodsz a "sötét" országokban - ahogy fogalmazol - a nagy szállodaláncokhoz, hiszen elesel egy csomó élménytől. Az iylen helyeken lehet legjobban vegyülni a néppel, megér némi kellemetlenséget - jó, ágyi poloska ne legyen. Sőt, sokszor nem találod meg előre az interneten a jó szállást, mert az ilyen "sötét" országokban a legtöbb szállás nincs is fent az interneten.
"Az utolsóval nem értek egyet, hogy miért ragaszkodsz a "sötét" országokban - ahogy fogalmazol - a nagy szállodaláncokhoz, hiszen elesel egy csomó élménytől."
Szerintem teljesen rendben van, hogy én így gondolom, te meg amúgy:) De azért kíváncsi lennék rá hogy Nakuruban a Merica Hotelben eltöltött 2 hét, vagy mondjuk a Varanasi "4 csillagos" butik hotelek után is ez lenne-e a véleményed:) Nem olyan jó élmény az a néppel való folyamatos vegyülés, csak itthonról tűnik annak, de egy-két éltelmérgezés, pár maláriás szúnyogcsípés meg a csapból folyó kolerás víz azért elég hamar helyre teszik az embert ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!