Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hoteleknél nem lehet hamar...

Hoteleknél nem lehet hamar becsekkolni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ki szoktak irni hogy hanytol meddig lehet. Nekem valtozott a jaratom es mar reggel 9-kor kulfoldon lennek, de a hotel 15 oratol irja a check-int. Ilyenkor ha megis hamar erkezik a vendeg akkor megtagadjak a check-int? Nincs tapasztalatom

2022. máj. 25. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%

Hívd fel a szállásadót, vagy ha még távolabb van, akkor írj egy emailt. Többször fordult elő velem ilyen, mindenhol készségesek voltak, nyilván nem te tehetsz róla, hogy változik a járat. A szállasadónak is az az érdeke, hogy bejelentkezz, szóval biztos segít megoldani. Ha nem is 9-re, de 10-re 11-re.

Érdemes legközelebb 0-24-es hostelt választani, ott még nem fordult elő velem ilyen.

2022. máj. 25. 10:38
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Jaj, most látom hotel és nem hostel. Ott - ha a takarítást meg tudják oldani - felár ellenében előbb bejelentkezhetsz. Ha viszont teltház van, akkor bajos, mert mindenképp ki kell várni, amíg kitakarítanak. Kérdezd meg van e lehetőség early check in re
2022. máj. 25. 10:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A hoteleknél változó, hogy meddig kell elhagyni a szobát, de többnyire délig, hogy a személyzetnek legyen ideje kitakarítania a pl. 15 órai vendégérkezésig.

Ha van üres szobájuk és rugalmasak akkor -esetleg- belemehetnek, de egyetlen vendégüket sem fogják kitenni csak azért mert 6 órával korábban érkeztél mint amit előírt a szállodai szabályzat.

2022. máj. 25. 10:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Elkuldtem a kerest, de irni fogok emailt nekik. Hat jo lenne ha kb 10-11-re sikerulne. Sok lenne a felar?
2022. máj. 25. 10:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy van egy zárható szobájuk ahol leteheted a cuccodat, majd elmész reggelizni, várost nézni, ebédelni stb... majd 15 órára visszamész.

Az nem szokott pénzbe kerülni.

2022. máj. 25. 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Minden hotelben van bőröndtároló, tehát úgy be tudsz csekkolni, hogy leadod a poggyászodat, és addig elmész várostnézni.
2022. máj. 25. 11:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg gondolom a hall-ban is ulhetek. Koszonom a valaszokat :D
2022. máj. 25. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, simán.... És ha becsekkolsz, akkor megkapod a wifi kódot is, tehát az ottani wifi-vel netezhetsz.

Nem tudom, milyen városról van szó, de én tuti elmennék várost nézni....

2022. máj. 25. 11:32
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
Az ember nem azért megy egy vagyonért külföldre, hogy azután egy szálloda előterében ücsörögjön fél napokat.
2022. máj. 25. 11:38
 10/12 anonim ***** válasza:
95%
nem, azt mondjak majd hogy varj amig becsekkolhatsz. ha van ra lehetoseg, akkor ott lehet hagyni a csomagokat egy erre kialakitott helyisegben, es mehetsz varosnezni. nem veletlenul adjak meg a legkorabbi idopontot becsekkolashoz, valamikior ki is kell takaritani az elozo vendeg utan
2022. máj. 25. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!