Szabad hotelbe ételt rendelni?
Figyelt kérdés
Ha igen le kell menni érte a kapuba? Vagy hogy működik? Köszönöm2021. dec. 20. 15:54
1/7 anonim válasza:
Nyilván hoteltöl függ. Voltam olyanban, ahol 5 étterem volt a hotelben. Ott még vizet sem lehetett felvinni. A minibárból vagy a bekészített vízböl lehetett fogyasztani.
Meg olyanban is voltam, ahol nem volt recepciós szolgáltatás. Ott azt vittél a szobába, amit akartál.
A férjem meg olyanban dolgozik, ahol ha a lakók rendelnek, azt szervíz bejárathoz viszik és a lakónak le kell jönni érte.
Kérdezd meg, ott mi a szokás.
2/7 anonim válasza:
Azért egy valamirevaló házban van étterem is, szóval hacsak nem valami nagyon speciális étkezési igényed van, akkor nagyon nem illik illetve igen sok helyen explicite tilos is kaját felvinni.
Mondjuk ilyenkor megoldás az, hogy oda kéred aztán megeszed kint egy padon.
3/7 anonim válasza:
De amúgy be is ülhetsz az étterembe, ha már pihenés/üzleti út miatt elmentél otthonról, nem ezen múlik.
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem jellemző, még egycsillagosra sem. Akkor sem, ha még reggelizőhely sincs. Ki nem fognak dobni vele, de esetleg extra díjat számolnak fel, mondjuk takarítás címén.
5/7 anonim válasza:
Mi az egyik hajdúszoboszlói 4 csillagos hotelben szálltunk meg, a közelben van egy étterem, ami menüket árul, elvitelre rendeltük őket, majd a szobában megettük. Napi 1 étkezésünk volt ilyen, a többi az édesség, chips, gyümölcs volt. Igazából a személyzetet nem igazán érdekelte, mit viszünk fel. Ittunk sört, üdítőt, de nem hagytunk koszt magunk után.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2021. dec. 22. 14:12
7/7 anonim válasza:
hotelfüggő. Voltam 5 csillagos hotelben ahol vittem fel a mekis kaját a szomszéd utcából, rám sem bagóztak a recepciósok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!