Vivienx99 kérdése:
Viszonylag olcsó jakuzzis hotelek/apartmanok?
Figyelt kérdés
(Megnéztem szálláskereső oldalakon, egyenlőre nem találtam nekem tetszőt, ezért kérek segítséget)
Amilyen hotelt/apartmant keresek: Budapest vagy vonzáskörzete, esetleg Győr. Wellness lehetőség, de ha csak jakuzzi van az is bőven elég.
1-2 éjszakáról lenne szó, 2 éjszaka esetén 45 ezer forint lenne a max. Tudom nem valami sok ilyenfajta szálláshoz, de egy kérdést megér. Köszi a válaszokat!
2021. nov. 30. 00:35
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Ez szerintem klasszikusan a kuponvadászattal megoldható dolog, tuti van olyan wellness hely, amelyik ad ennyiért.
3/4 A kérdező kommentje:
1. Nagyon szuper amúgy, de sajnos nem tudom hova tenni jelenleg, de észben tartom hogy van ilyen :D
2021. nov. 30. 21:54
4/4 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!