Ezt csak én nem értem? L
Üzletek( Jysk, Pepco, Ikea, New Yorker stb) szolgáltatások( kozmetikus, fodrász szoli stb) nyitva lehet.. Nemsokára az iskolák is kinyítnak, de a szállodáknak még zárva kell lenniük?
Ennek mi értelme van?
1 napra mennék egy szobát bérelni de eddig sehol sem lehetett.
Tud vki vmit?
Köszii végre vki.
De akkor nem mehetek ha nem kapok igazolást! :(
A lényeg a kontaktszámok csökkentése. Míg a bolti vásárlások nagy része elkerülhetetlen, a nem üzleti célú utazás - ami ráadásul társasági műfaj, sokszor kötődik családi, baráti találkozókhoz - nem létszükséglet.
És mint minden kutyafuttában írt szabálynál, itt is vannak vadhajtások, mert nyilván nem cél az állásinterjúk korlátozása, mégis van egy ilyen nem kívánt hatás.
" a bolti vásárlások nagy része elkerülhetetlen"
A boltban dolgozó édesanyám tudna erről mesélni :) Mikor minden áldott nap látja ugyanazokat az embereket. (5000 fős nagyközség), Ez még hagyján, de sokakat naponta többször is. (Például bemennek egy csomag tésztáért, majd két órával később egy kóláért.)
A kedvencem mikor az egyik nénike azt mondta a másiknak, hogy "Lejöttem már egy kicsit kikapcsolódni"
#13: :-D
amúgy tényleg van ilyen...
Az egyik kollégám mesélte, hogy a szomszédai - nyugdíjas házaspár - minden nap elmennek a nem is olyan közeli Auchanba bevásárolni.... Ezzel kb. el is megy a délelőttjük....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!