Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ezt csak én nem értem? L

Ezt csak én nem értem? L

Figyelt kérdés

Üzletek( Jysk, Pepco, Ikea, New Yorker stb) szolgáltatások( kozmetikus, fodrász szoli stb) nyitva lehet.. Nemsokára az iskolák is kinyítnak, de a szállodáknak még zárva kell lenniük?

Ennek mi értelme van?

1 napra mennék egy szobát bérelni de eddig sehol sem lehetett.

Tud vki vmit?

2021. ápr. 7. 15:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszii végre vki.

De akkor nem mehetek ha nem kapok igazolást! :(

2021. ápr. 7. 18:55
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

A lényeg a kontaktszámok csökkentése. Míg a bolti vásárlások nagy része elkerülhetetlen, a nem üzleti célú utazás - ami ráadásul társasági műfaj, sokszor kötődik családi, baráti találkozókhoz - nem létszükséglet.

És mint minden kutyafuttában írt szabálynál, itt is vannak vadhajtások, mert nyilván nem cél az állásinterjúk korlátozása, mégis van egy ilyen nem kívánt hatás.

2021. ápr. 7. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

" a bolti vásárlások nagy része elkerülhetetlen"

A boltban dolgozó édesanyám tudna erről mesélni :) Mikor minden áldott nap látja ugyanazokat az embereket. (5000 fős nagyközség), Ez még hagyján, de sokakat naponta többször is. (Például bemennek egy csomag tésztáért, majd két órával később egy kóláért.)

A kedvencem mikor az egyik nénike azt mondta a másiknak, hogy "Lejöttem már egy kicsit kikapcsolódni"

2021. ápr. 8. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#13: :-D

amúgy tényleg van ilyen...

Az egyik kollégám mesélte, hogy a szomszédai - nyugdíjas házaspár - minden nap elmennek a nem is olyan közeli Auchanba bevásárolni.... Ezzel kb. el is megy a délelőttjük....

2021. ápr. 8. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Cucika, lokalisan vannak fertozottebb es kevesbe fertozott reszek. Az ezek kozti utazas a riziko.
2021. ápr. 8. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!