Ezt csak én nem értem? L
Üzletek( Jysk, Pepco, Ikea, New Yorker stb) szolgáltatások( kozmetikus, fodrász szoli stb) nyitva lehet.. Nemsokára az iskolák is kinyítnak, de a szállodáknak még zárva kell lenniük?
Ennek mi értelme van?
1 napra mennék egy szobát bérelni de eddig sehol sem lehetett.
Tud vki vmit?
Mit nem értesz rajta...???
Pontosan le van írva, hogy a boltok nyithatnak ki, és a fodrász-típusú szolgáltatások. Punktum.
Se szálloda, se étterem.
Az az értelme, hogy ne utazgassanak az emberek, és ne vigyék szanaszét a vírust.
A boltok helyben vannak.
Szval a boltokban lehet átadni a vírust a szállodákban meg tilos?
Sztem ez nem fair se az éttermi dolgozokkal, se a szállodai dolgozokkal.
Csak ezt mondom.
Te funkcionális analfabéta vagy...????
2+3-as válaszokat elolvastad? Megértetted??
Plusz: boltba menni nélkülözhetetlen - szállodában hencseregni viszont egyáltalán nem!
Az írásodból is látszik h agyhalott vagy!
Az élelmiszerbolt oké, na de a ruhabolt és az ikea ahol tömegnyomor szokott lenni az okés szted?
Én egy állás miatt szeretnék 1 szobát egy napra bérelni nem azért h hencseregjek( jelentsen ez bármit is) :)
A gazdasági érdekes "vetélkednek" az egészségügyi megfontolásokkal.
Kompromisszum!
Az előző válaszolókkal ellentétben, szerintem baromság, hogy zárva vannak.
Az, hogy a boltban (teljesen mindegy melyik, de pl ikea nincs minden faluban, városban, máshonnan mennek oda az emberek), egymás nyakában lihegnek az emberek, az nem számít. De hogy 1 ember kivegyen 1 szobát, amihez az adott szállodaban kell 1 ember aki elintézi, van köztük egy pult, akár üveg is, csak odaadja a kulcsot, és pá, az már durva vírusterjesztésnek számít... grat mindenkinek! Gondolkodjatok egy kicsit.
Én egy állás miatt szeretnék 1 szobát egy napra bérelni nem azért h hencseregjek( jelentsen ez bármit is) :)
Ebből az okból mehetsz szállodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!