12 éves vagyok.1 hetes táborba megyek. Mit vigyek magammal? Úgy értem milyen ruhákat, milyen fürdőruhát, mennyi pénzt, és vigyek egyáltalán mobiltelefont? És a ruhákkal kapcsolatba, milyen színűeket? Milyen legyen a hajam? Leengedett? Sima csuri?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 16:15
1/2 anonim válasza:
Én amikor 11 évesen 5 napos táborba mentem vittem minden napra egy-egy pulcsit, pólót, nadrágot plusz két cipőt. Fürdőruhát olyat vigyél amiben jól érzed magad. Pénzt 5000 mondjuk hát szerintem telót azért vigyél de ha félsz hogy elveszik ne. A ruha színe tökre mindegy (legalább is nekem). A hajad hát őő nekem rövidhajam van, ahogy jól érzed magad.:D
2/2 anonim válasza:
Szia :)
Milyen táborba mész?
Ha megírod akk írom h miket vigyél :)
Írhatsz privátban is :)
12/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!