Akkor most lehet szállodába menni vagy nem?? Dec, 5-6.
Figyelt kérdés
December 5-6. án mennék Budapestre szállodába. Nem tiszta mehetek vagy le van tiltva a vírus miatt??2020. nov. 20. 11:04
1/5 D. Brasco válasza:
Mit lehet azon érteni ami már kismillio helyen leírtak elmondtak ,de már ténleg olyan primitíven hogy egy amőba is megértené lassan.Ha nem üzleti célból utazol,akkor otthon kell maradj a seggeden mert nem fognak fogadni a szálláshelyen.Már pedig esetedben biztosan nem üzleti útról van szó.
2/5 anonim válasza:
Jajjistenem, tényleg ennyire funkcionális analfabéták vannak?????
Üzleti célból mennél? Van munkahelyi igzolásod?
3/5 anonim válasza:
D. Brasco: igen, én is szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem üzleti cél... :))))
4/5 anonim válasza:
A fentiekhez: turista céllal szállást igénybe venni nem megengedett jelenleg. Ebben annak mindenféle formája bele értendő. Ha az erdő közepén van egy magányos kulcsosház, ahol egy szál magad lennél, oda sem mehetsz.
Üzleti cél meg nem az, hogy majd veszek egy kiflit, pizzát, kólát, füvet stb.
Üzleti cél az, amikor egy vállalkozás tulajdonosaként vagy megbízott munkatársaként egy másik vállalat emberével tárgyalsz együttműködésről, annak felbontásáról, új piacok felderítése és hasonlók.
De gépek, eszközök vásárlása is.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!Bár el kell ismernem az "AMŐBA" szintet csak plágiumozásaimnak köszönhetően sikerült kissé meghaladni.Nem vagyok büszke a 13-as IQ-ra de ez van.Ez okán merészeltem a tisztelt tudós klubhoz fordulni.A probléma gyökere: Havasi koncertre mentünk volna. A jegyet még januárban megvettük a szállást lefoglaltuk. A napi helyzet ismert.Elmarad,nem mehetsz szállodába csak ha ennek + annak megfelelsz.Ezt még én is felfogtam. (bár nehezen)Hívom a szállást kérdém ???? most mi lészen.Először nagyon nem akart beszélni magyarul aztán folytattuk angol nyelven de az akcentusából ítélve érezhető volt,nem anyanyelve.Mondja menjünk nyugodtan majd aláírunk egy "papírt" mely szerint üzleti úton vagyunk.Bár azt hallottam ezen "papírok" tartozhatnak az okiratok kategóriába is,így elvettettük a lehetőséget.(Pista bá. mondta az okirat hamisítás alapesetben 1 évig terjedő szab.vesztéssel büntethető)Azután közölte a szállás díját nem kapjuk vissza le kell lakjuk mivel szerinte lehet menni.Hangyányi agyamnak ez már túl sok infi.Ezért kértem szellemi támogatást A válaszokból nem igazán jött emberi szó csupán megint gyenge szellemi képességeim fejemre olvasása.Most fellapozok egy illemtan könyvet megnézem illik vagy nem illik köszönő szavakat írni, rebegni kommentelőimnek.
2020. nov. 20. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!