Biztonságos szerintetek most szállodába menni?
Figyelt kérdés
Meló miatt el kell töltenem három napot egy másik városban. Mivel elég messze van, nem akarok minden nap autózni, gondoltam, kiveszek egy apartmant egy kis szállodában. Szerintetek ez biztonságos most koronavírus szempontból?2020. ápr. 20. 19:21
1/11 anonim válasza:
Szerintem érdemesebb különálló házat, házrészt, külön bejáratú apartmant keresni, ahol nem kell közös tereket használnod más vendégekkel vagy a háziakkal.
2/11 anonim válasza:
szerintem ja, mivel alig van turizmus, így ember sincs szinte a szállodákban, amelyek üzemeltetőinek most nagyon kell a pénz
3/11 anonim válasza:
A gond az, hogy a szállodák is szinte mind zárva vannak. Nekem pont ezért húzodik egy csomó munka, mert messze vannak, és szállodák nem működnek.
4/11 anonim válasza:
Igen, mert a koronavírus még egy mezei influenza szintjét sem éri el semmilyen tekintetben. Már ha találsz olyan szállodát, ami nyitva van.
5/11 anonim válasza:
4-es, leszámítva azt, hogy már a lappangási idő alatt is fertőz és olyan tüdőgyuszit okoz, hogy a kiváltott immunválaszba pusztulnak bele az emberek ezresével. Ettől eltekintve amúgy helytálló az állításod. Pff.
6/11 anonim válasza:
Nem. Nehéz bejutni, mert zárva.
7/11 anonim válasza:
#5 A fertőzőképesség stimmel, viszont nagyon ritkán okoz tüneteket. Súlyos szövődményei is jóval ritkábban vannak, mint az influenzának. Ajánlom dr. Gődény és dr. Tamasi József videóit a témában.
8/11 anonim válasza:
@7 Miért van az, hogy az Élet Iskolájában mindig Youtube-videókról képzik magukat az emberek?
9/11 anonim válasza:
Azért, mert a médiából informálódni nem lehet, csak manipulálódni.
10/11 anonim válasza:
dr. gödény szerint az osztrákok és a svédek ugyanott állnak statisztikában, miközben a svédek semmit sem korlátoztak..aztán utánanéz az ember, és azt látja, hogy a svédeknél csak 4x annyian haltak már bele...:D hiteles infói lehetnek...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!