Milyen gyerekbarát szállodába lehetne menni az országon belül, ami normál árban van és 5 éves gyerek részére is megfelelő? Néztem a neten, de elég drágának találtam őket, max 4 napról lenne szó.
Agyrémek az ilyen kérdések. Miért nem lehet beleírni, hogy neked mi számít elfogadhatónak és mi drágának?
Mondjuk az ilyen szállodáknál a 20-25e/éj/szoba ár eléggé átlagos, ha az sok, akkor keress simán egy panziót vagy vendégházat egy olyan környéken, amit élveznétek mindketten.
Szia!
Egy kicsit igazad adok az 1. válaszolónak abban, hogy bővebben kifejthetnéd, hogy Neked mi számít megfelelőnek árilag, és gyerekileg.
Az általánosságban elmondható, hogy a legtöbb helyen már fizetni kell az 5 éves után (mértéke változó). Mivel a nyár főszezon, ezért olyan szállodát, ami mindenféle gyerekbarát dologgal felszerelt (játszószoba, gyerekmedence, egyéb progik), 25-30e/szoba/éj alatt nem fogsz találni 2 főre félpanzióval ennyi időre, és ehhez még a gyerkőc szállását hozzá sem adtuk.
Pl. a Hotel Marinában 3 éj all inclusive elláttással 2 felnőtt + 1 gyerek kb. 110e Ft-tól (július közepére). Közvetlen vízpart, progik gyerekeknek.
Nálunk 3 gyerkőc van, a legidősebb 5 éves. Szoktam nézni a szállodákat is (van ahova visszajárunk, de az már nyárra tele van), de inkább a környék, és a kikapcsolódási lehetőségek a döntőek.
Esetleg nézd meg a Castellot Siklóson, vagy az Erzsébet Hotelt Parádfürdőn. Ez utóbbinál mondjuk a gyerekbarát dolgokra jó rákérdezni, de a honlap szerint már játszósarok is van (náluk 75e 3 éj nyáron a 3főnek félpanzióval).
Esetleg Noszvaj - Oxigén Hotel, Tapolca - Pelion
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!