Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Airbnb pénz visszakérés hogyan??

Airbnb pénz visszakérés hogyan??

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni.

Mentünk volna Horvátorszába a nyáron, de a COVID miatt nem maradt szabadságom és alig dolgoztam pénzem sem sok...

Csak akkor kapom a 100%ot vissza ha egészségügyi dolgozo vagyok pl, ilyen opcio nincs hogy elfogyott a szabim. Viszont még az 50%ot vissza kérhetném ha 2 héttel elotte lemondom. Igen ám, de ha arra megyek 0Ft ot ír az oldal ki, nem tudom az 50 et sem visszakérni...

Írtam a supportnak aki már 2.szor írja vissza hogy csatoljak dokumentumot hogy a 100%ot vissza kapjam de nekem elég lenne az 50 is de még azt sem tudom visszakapni... Mi tévő legyek? Más is járt már így? Lehet vissza se kapok 1 ft ot sem??

2020. jún. 24. 09:18
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A lemondási feltételek adottak, le van írva a szállás oldalán. Ha te mondod le bármi okból, az az a mérvadó. Mondd le, majd ha nem kapod vissza az 50%-ot, azt jelezd a supportnak. Ha a szállásadó mondja le, bármikor (akár 1 nappal az utazás előtt), két opció van. Vagy foglalsz egy másikat, amit az airbnb kipótol neked egy bizonyos szintig, ha drágább (csak akkor kell ráfizetni, ha sokkal drágább), vagy visszakapod a pénzed 100%-át.
2020. jún. 24. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!