Hol tudom visszakeresni egy regebbi jaratnak az adatait az adott napon?
Figyelt kérdés
Tavaly repultem Torontoba az Air France legitarsaaggal, es nagyon szeretnem tudni, hogy melyik geppel, milyen utvonalon haladtunk, illetve egyeb informaciokat.Valaki tud segiteni?2015. máj. 2. 17:17
1/5 anonim válasza:
az airportal.hu fórumán le van írva valahol ott olvasgass. Vagy kérdezd meg. fejből sajnos nem tudom.
3/5 anonim válasza:
flightradar24 en ha a fogát töri sem fogja visszakapni a tavalyi adatokat.
Esetleg itt juthatsz valamire: [link] De ez meg nem túl részletes, ha jól látom.
4/5 A kérdező kommentje:
Airportalra nem regisztalok, (harmadjara..) Flightradar meg nem tartalmaz ilyen regi informaciokat, flightstatsszal jutottam valamire, de a lajstromot sajnos nem tudtam meg..Na nembaj, hatha jon itt meg valaki eszes.
2015. máj. 3. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!