Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hol tudnám visszakeresni a...

Hol tudnám visszakeresni a máv régebbi éves menetrendjét? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
a 2011/2012-től visszamenőleg 1991/1992-ig kellene vagy ameddig megvan. nem megvenni akarom csupán a neten visszanézni. nagyon fontos. köszönöm
2012. márc. 5. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Neten biztos nem fogsz találni, legalábbis ennyi időre visszamenőleg.

Egyszerűbb, ha beszerzed az éves menetrendkönyveket! Azoknak szokott lenni, akik vasútnál dolgoztak/nak. De ezeket a legtöbben kiszokták dobni papírgyűjtéskor!

Könyvtárral még próbálkozhatsz! Valahol biztos van gyűjtemény!

2012. márc. 5. 14:42
 2/4 anonim válasza:
Küldj a mávnak egy email, nekik biztos megvan.
2012. márc. 5. 15:11
 3/4 A kérdező kommentje:

első válaszoló: már próbáltam de kidobták őket. akinek meg volt az pénzért adná csak de nekem nem ér annyit hogy fizessek értük csak azért mert valamire kíváncsi vagyok belőlük és konkrétan csak 2 vasútvonal érdkeel belőle.

második válaszoló: írtam a mávnak remélem megvan nekik és nem gond nekik hogy emailben elküldjék. szeirnted? elküldik? vagy ez olyan nagy kérés vagy furcsa hogy nekem visszamenőleg kellene?

2012. márc. 6. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Pár év megvan nekem, de csak 2000-ig.

Ha 3-ig írsz be tudom szkennelni ami kell belőle.

2012. márc. 11. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!