Manapság mennyire működik ez?
Figyelt kérdés
Hogy nem foglaljuk le előre a szállást, hanem például estefelé bemegyünk egy panzióba, és megkérdezzük, hogy van-e szabad szobájuk éjszakára. Lehet így megszállni, vagy elküldenek minket?2020. jún. 7. 12:08
1/3 anonim válasza:
Lehet, csak nem feltétlenül kapsz szobát és árban sem biztos, hogy jól jársz.
2/3 anonim válasza:
Egyre kevésbé. Annyi bizonyos, sokkal kevesebb a lehetőség és sokkal rosszabb a minőség. Gyakran annyira, hogy röviden azt mondjuk, nincs hely.
3/3 anonim válasza:
A telítettség nyílván attól függ hogy milyen időszakban és milyen környékre utazol. Én már nem egyszer mentem úgy hogy az utazás előtt kinyomtattam magamnak az alkalmasnak tűnő helyek listáját és útközben telefonról intéztem a foglalást.
Viszont nagyvárosi szállások esetén főleg szezonban ez nem túl jó ötlet, főleg ha külföldiek által kedvelt városról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!