Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez hogyan működik manapság?

Ez hogyan működik manapság?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2020. jan. 28. 01:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyiket most hallom először. Könnyű a magyarázat erre.

1. 50% autotune, színes idióta videó klipp és szöveg

2. 100% autotune, megint csak színes idióta videó klipp és szöveg

3. 0% autotune, nem túl színes értelmesebb videó klipp és értelmes szöveg

2020. jan. 28. 01:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi hogy működik?
2020. jan. 28. 07:42
 3/8 anonim ***** válasza:
2 A megtekintésekre gondol szerintem.
2020. jan. 28. 07:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, én tudom ki az utolsó, a lényeg, hogy ezt a zenét(és az összes többi zenéjét is) csak egyszer max kétszer adták le a TV-ben, mert nem akarja, hogy adják, a gyerekkora fontosabb neki, mint a karrierje, "she doesn't play by the rules of the game" és csak azért van a legtöbb videóján plusz 10 millió megtekintés, mert 2016-ban 12 évesen az első albuma a 9. helyen végzett a Billboard-on és neki volt a 6-ik legeladottabb albuma abban az évben, viszont az első EP-je, magyarul közép lemeze(ez az jelenti, hogy túl hosszú ahhoz, hogy kislemeznek lehessen hívni), 2017-ben a második albuma csak a 22-ik helyen végzett, viszont abban az évben ő volt a "a legjobb új előadója és zeneszerzője", magyarul ő a legfiatalabb személy, aki eddig kapott bármilyen jutalmat ezen a Billboard akármin, 2018-ban pedig ez a zene a 6-ik helyen végzett, mint legjobb zene szöveg. Szóval ja, ha ezeket nem érte volna el, akkor nem lenne még ennyi megtekintése sem. Ja meg elfelejtettem a Shawn Mendes, Justin Bieber, Imagine Dragons, Florence and the machine, Sia, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Lana Del Rey, Selena Gomez fanokat is, akik tudják ki ő.
2020. jan. 28. 08:24
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 OMG. Értem. Csak mondom beírom már ki ez, ha már valaki kérdezett róla és egy kérdéshez is beküldte az egyik zenéjét, aztán megtaláltam ezt a Jojo Siwa akárkit, akiről ugyanúgy nem hallottam még és így nézem, hogy 800 millió? Még Billie-nél is több? Ennek a lánynak meg csak 45, mikor ezerszer értelmesebb zene, mint Jojoé? Mondom magamban, hogy itt valami nem stimmel. De akkor így már választ kaptam a kérdésemre. Köszönöm.
2020. jan. 28. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Imagine arról írni egy dalt, hogy dalt akarsz írni
2020. jan. 28. 10:17
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Billie Eilish: I can sing without autotune very well

No one:

Grace VanderWaal: I'm about to end this girl's whole career

2020. jan. 28. 13:30
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Inkább ő, mint Billie, aki csak motyogni tud. 😂
2020. jan. 28. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!