1/8 anonim válasza:
Mindegyiket most hallom először. Könnyű a magyarázat erre.
1. 50% autotune, színes idióta videó klipp és szöveg
2. 100% autotune, megint csak színes idióta videó klipp és szöveg
3. 0% autotune, nem túl színes értelmesebb videó klipp és értelmes szöveg
3/8 anonim válasza:
2 A megtekintésekre gondol szerintem.
4/8 anonim válasza:
Kérdező, én tudom ki az utolsó, a lényeg, hogy ezt a zenét(és az összes többi zenéjét is) csak egyszer max kétszer adták le a TV-ben, mert nem akarja, hogy adják, a gyerekkora fontosabb neki, mint a karrierje, "she doesn't play by the rules of the game" és csak azért van a legtöbb videóján plusz 10 millió megtekintés, mert 2016-ban 12 évesen az első albuma a 9. helyen végzett a Billboard-on és neki volt a 6-ik legeladottabb albuma abban az évben, viszont az első EP-je, magyarul közép lemeze(ez az jelenti, hogy túl hosszú ahhoz, hogy kislemeznek lehessen hívni), 2017-ben a második albuma csak a 22-ik helyen végzett, viszont abban az évben ő volt a "a legjobb új előadója és zeneszerzője", magyarul ő a legfiatalabb személy, aki eddig kapott bármilyen jutalmat ezen a Billboard akármin, 2018-ban pedig ez a zene a 6-ik helyen végzett, mint legjobb zene szöveg. Szóval ja, ha ezeket nem érte volna el, akkor nem lenne még ennyi megtekintése sem. Ja meg elfelejtettem a Shawn Mendes, Justin Bieber, Imagine Dragons, Florence and the machine, Sia, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Lana Del Rey, Selena Gomez fanokat is, akik tudják ki ő.
5/8 A kérdező kommentje:
#4 OMG. Értem. Csak mondom beírom már ki ez, ha már valaki kérdezett róla és egy kérdéshez is beküldte az egyik zenéjét, aztán megtaláltam ezt a Jojo Siwa akárkit, akiről ugyanúgy nem hallottam még és így nézem, hogy 800 millió? Még Billie-nél is több? Ennek a lánynak meg csak 45, mikor ezerszer értelmesebb zene, mint Jojoé? Mondom magamban, hogy itt valami nem stimmel. De akkor így már választ kaptam a kérdésemre. Köszönöm.
2020. jan. 28. 08:54
6/8 anonim válasza:
Imagine arról írni egy dalt, hogy dalt akarsz írni
7/8 anonim válasza:
Billie Eilish: I can sing without autotune very well
No one:
Grace VanderWaal: I'm about to end this girl's whole career
8/8 A kérdező kommentje:
#7 Inkább ő, mint Billie, aki csak motyogni tud. 😂
2020. jan. 28. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!