Ti hogyan csináljátok a szállásfoglalást?
nekem eleg jol megy az angol es expediat hasznalom
az esetek 80%aban nem kell a foglalashoz semmit megadni (nyilvan az expedian letrehozol egy account-ot, email cimmel, stb.)
kivalasztod a szallast es mutat opciot, pl. 1 ejszaka x penz ha helyben fizetsz mikor megerkezel, de ha most fizetsz, akkor x minusz y
nezelodj ott, en mindig ott foglalok, ha nem 100% hogy utazunk, akkor az elso opciot valasztom, ha tuttibiztos, akkor fizetek elore hogy sporoljak
kiveve kis eldugott falusi szallasokat, amiket az expedia nem mutat, azokat a bookingon csinalom de ott se szokott mindig levonni penzt
valtoztatni a foglalast barmikor tudod, max kicsit dragabb lesz a szoba minel kozelebb foglalod az erekezesi datumhoz
Mi mindig a booking.com oldalon foglalunk szállást. Van amikor 6-8 szállást is lefoglalunk. A lényeg, hogy csak olyat nézünk, ahol nem kell előre fizetni, és van törlési lehetőség. Mi mindig helyben fizetünk, és előleget sem kell fizetni. A sok lefoglalt szállás közül a végén az marad meg amelyik a legjobb nekünk minden szempontból.
Ki lehet válogatni a booking.com oldalon ezt a lehetőséget is.
"Van amikor 6-8 szállást is lefoglalunk. A lényeg, hogy csak olyat nézünk, ahol nem kell előre fizetni, és van törlési lehetőség. Mi mindig helyben fizetünk, és előleget sem kell fizetni. A sok lefoglalt szállás közül a végén az marad meg amelyik a legjobb nekünk minden szempontból"
Nem tudom, h tudsz-e róla de ha sok lemondott foglalásod van, egy bizonyos % után le fog tiltani a Booking. Ezt épp egy hete mondta nekem egy ügyfélszolgálatos, de a %-ot nem árulta el, de 50 % feletti.
Kérdező,igen,sajnos néhány helyen Másnap lezárolnak pl. 30 % -ot. Nekem most 2 hónapig volt zárolva, hiába volt ingyenes lemondás és helyszíni fizetés.
Amúgy néha "beetetős", mert már csak 1 szoba van, de még hetek múlva is az van.
Időpont tegnap 23:11
Ez nem így van. Csak akkor van gond ha nem időben mondod vissza a lefoglalást. Én mindig bőven időben vagyok amikor visszamondom. 10 éve így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!