Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Airbnb, ti hogy csináljátok?...

Airbnb, ti hogy csináljátok? Ill mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Az óriási kérdésem az lenne, hogy újak vagyunk vendéglátóként, és épp megy a harakiri a férjemmel, én minden vendég után kimosnám nem csak a huzatokat hanem a paplanokat párnákat is, szerinte ez telesen felesleges, senki nem csinálja , ok persze időközönként nyilván, de nem minden vendég után ( vannak ismerősei) csak a huzatokat mossák , én ezt nem tartom korrektnek, szerintem akkor is ki kell, ha csak egy éjszakát aludtak benne, mégiscsak aludt már benne valaki, azt mondta akkor vesz paplan ill párnavédőt és akkor csak azt kell mosni, nekem ez fura, egyrészt minek, ki tudom mosni a paplanokat stb is. Én úgy gondolom, hogy ugyanúgy kimosom őket ahogy minden más textiliát is frissen mosottan kap a vendég tévednék? Hogy szokás ez? És ha nem szokás minden vendég után mosni akkor amit gondolok hülyeség?
2019. aug. 24. 10:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Minden vendég után ki kell mosni, akkor is ha csak 1 napot aludt.

Ha nincs kimosva, megérzik a vendégek és az értékelésben megjegyzik. A frissen mosott és használt textil között simán észrevenni a különbséget. Komolyan megéri spórolni ennyit, ha azzal vendégeket veszítetek?

2019. aug. 24. 10:51
 2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a véleményt egyetértek, ezen veszekedtünk , én sem értem miért más emberekre kell hallgatni :(
2019. aug. 24. 12:13
 3/15 A kérdező kommentje:
nem akartam spórolni, nem is lenne értelme, pont ezért veszekedtünk
2019. aug. 24. 12:15
 4/15 A kérdező kommentje:
hogy minden úgy legyen, tiszta meg minden engem nem érdekel mások hogy , én csak totális vendéglátást szeretnék, amibe szerintem ez maximálisan beletartotik
2019. aug. 24. 12:21
 5/15 A kérdező kommentje:
ja úgy összevesztünk mint annak helye és módja
2019. aug. 24. 12:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
5+ nap felett én is kimosnám, de mondjuk egyetlen éjszaka miatt teljesen feleslegesnek tartom, ha nem folyt ki semmi, nem voltak extrém büdösek stb. A tiszta ágynemű persze alap lenne.
2019. aug. 24. 13:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én még ilyet nem is hallottam. Eleve a legtöbb paplan és párna egyáltalán nem mosható. Pont azért találták rá ki a cserélhető huzatot. Meg arra gondolj, hogy neked talán nincs annyi vendéged, de például kizártnak tartom, hogy egy szállodában, ahol sokszor dél van, mire kimegy az előző, kettőkor meg már elfoglalhatja a szobát az új vendég, magát a paplant és a párnát is tisztítgatnák. Kicserélik rajta a huzatot tisztára, és annyi.
2019. aug. 24. 16:52
 8/15 A kérdező kommentje:
hát én meg ilyet nem hallottam, hogy nem mosható a legtöbb paplan párna :)
2019. aug. 25. 06:23
 9/15 A kérdező kommentje:
na jó láttam már, de nem ez az általános :)
2019. aug. 25. 06:27
 10/15 A kérdező kommentje:
ja igen a vita pont ott kezdődött, hogy a szállodákban sem ez a gyakorlat , én meg máshogy gondolom, első hozzászólónak üzenem, aki egyetértett velem :) hogy férjem sem anyagi okok miatt , spórolásból mondta ezt, hanem mert nem ez a gyakorlat , dolgozott szállodában, bár más munkakörben de azért látta amit látni lehet és/vagy kell ezért mondta, hogy baromság, csak épp totál más állásponton vagyunk
2019. aug. 25. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!