Airbnb, ti hogy csináljátok? Ill mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Az óriási kérdésem az lenne, hogy újak vagyunk vendéglátóként, és épp megy a harakiri a férjemmel, én minden vendég után kimosnám nem csak a huzatokat hanem a paplanokat párnákat is, szerinte ez telesen felesleges, senki nem csinálja , ok persze időközönként nyilván, de nem minden vendég után ( vannak ismerősei) csak a huzatokat mossák , én ezt nem tartom korrektnek, szerintem akkor is ki kell, ha csak egy éjszakát aludtak benne, mégiscsak aludt már benne valaki, azt mondta akkor vesz paplan ill párnavédőt és akkor csak azt kell mosni, nekem ez fura, egyrészt minek, ki tudom mosni a paplanokat stb is. Én úgy gondolom, hogy ugyanúgy kimosom őket ahogy minden más textiliát is frissen mosottan kap a vendég tévednék? Hogy szokás ez? És ha nem szokás minden vendég után mosni akkor amit gondolok hülyeség?2019. aug. 24. 10:19
11/15 anonim válasza:
Nekem a paplanom gyapjú, a párnám meg pehellyel van töltve. Oké, amiket most lehet kapni, már többnyire szintetikus töltettel vannak, de hát egy paplant már méreténél fogva is nehéz lenne betuszkolni a mosógépbe. Hát még többet egyszerre!
12/15 anonim válasza:
Paplanmosás nincsen!!
A huzatok vannak cserélve.
13/15 anonim válasza:
A férjednek van igaza.
Ha mosható maga a paplan és a párna, akkor max. félévente mosnám ki, ha sokat aludtak benne.
14/15 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a válszt a helyzet megoldódott :))
én beláttam , hogy túltoltam és bocsánatot kértem, ő meg belátta, hgy túl lazára vette :)) úgyhogy a vége heppi end amiben ti is közrejátszottatok :)), mindenkinek köszönöm
2019. dec. 20. 09:04
15/15 A kérdező kommentje:
akárki akármit mondott ment a zöld kéz :)) mert segítség volt :)))
2019. dec. 20. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!