Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Felnőttbarát wellnes szállodák?

Felnőttbarát wellnes szállodák?

Figyelt kérdés
Magyarországon belül keresek olyan szállásokat ami tényleg felnőttbarát és jó wellnes részlege van(nem csak egy szauna)!!

#Magyarország #utazás #kikapcsolódás #wellness #Felmőttbarát szállás #azállás
2019. nov. 16. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Mi az hogy felnőtt barát? Csak olyanról hallottam hogy gyerekbarát 😁
2019. nov. 17. 00:51
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Pedig vannak gyerekmentes vagy ahogy a kérdező írja felnőttbarát hotelek.

Eger : Imola Hotel . Ide csak 16 éves kor felett lehet menni. Itt voltunk tavaly. Nagyon jó volt.

Szentendre: Bükkös hotel: 12 év alatti gyerek nem mehet

Balatonfüred: Aura hotel. 12 év alatt nem lehet gyerek.

Itt is voltunk pár napot. Itt volt egy család 2 gyerekkel 13-14 évesekkel. A gyerekek tudtak viselkedni. Csendesek , aranyosak voltak.

Mi mindig olyan szállodába megyünk ahol nincs lehetőség kisgyerekekkel menni. Lehet ezért utálni minket, de olyan sokszor jártunk úgy, hogy kisebb vagyont fizettünk egy szállodában, de nem tudtunk pihenni, mert mindig volt hisztis gyerek aki végig ordította a napokat, vagy annyira rossz volt, hogy tört-zuzott.

2019. nov. 17. 01:26
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

"Lehet ezért utálni minket"

Miert utalna barki is, amiert nem akarod idegenek neveletlen es enyhen retardalt gyerekeinek a zajat elviselni?? :)

2019. nov. 17. 01:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegeket, rajuk lesek!!:)
2019. nov. 17. 09:29
 5/7 anonim válasza:
84%

Ez egy jó kérdés jó válaszokkal.Misem szerünk a párommal gyerek ricsaj mellett " pihenni" azért járunk wellnesezni mert kikapcsolódásra,nyugalomra,pihenésre vágyunk.Előfordult,hogy wellnes hétvégére mentünk a wellnes részleg sem volt a legjobb de ha azis lett volna delutan 4-től este 9-ig lehetett használni.Nagyon kiakadtunk Romantic nyomagot vásároltunk amihez különleges bánásmód járt volna pezsgő a szobába feldíszített szoba stb helyette semmi sem volt a párom megreklamálta amig én a szobában bőgtem,hogy egy ennyit kiadtunk a semmiért.Onnantól váltoutattak a hozzá álásunkon ajándék bort kaptunk és a vacsoránál mikor beléptünk merni sem reméltem volna,hogy az az egy asztal a terem közepén a miénk lesz ami ugy fel volt díszítve mintha valami luxus utazáson lettünk volna míg a többi vendégnekegvolt adva miből választhat nekünk a szakács üzent,hogy bármit választhatunk amit ki is használtunk az biztos,hogy le ettük az ár nagyrészét..minden tökéletes lett volna ha a szomszédos asztalnál egy család 3-4 gyerekes család nem lett volna,futkározzak,visitozzak a székemet taszigálták bosszantó volt.

Ezért jó ha olyan helyre megyünk ahol nincsenek gyerekek de ha ezt igy kijelentem meg akarnak kövezni érte.

2019. nov. 17. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen normális, én olyan helyre nem is megyek, ahova beengednek kölköket, bármilyen nyaralást élvezhetetlenné tudnak tenni, ha a pihenés a cél.
2019. nov. 17. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hévízen a Bonvital is ilyen és sztem nagyon jó a wellness részlege :)
2019. nov. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!