Ha egy külföldi nyaralás alatt nem vagyok elégedett a szállással, milyen eszközeim vannak reklamálni?
Kinéztünk egy hotelt külföldön, ami meglehetőség drága árkategotiás. Nagyon szép és különleges de a 3. szintig a kilátas teljesen átlagos. Ezért már foglaláskor /5hónappal korábban/ jeleztük,hogy a 4. szint körül szeretnénk foglalni, ami már viszont gyönyörű. Visszaírták, hogy "rögzítik a rendszerben a kérést és mindent megtesznek annak erdekében, hogy a kérésünk teljesüljön"
Ehhez képest amikor odaértünk akkor derült ki hogy csak az 1.emeletre tudtak rakni.(amit ha időközben meg tudunk, le mondjuk a foglalást)
Én azt gondolom hogy ez megtévesztés,Ők viszont kitartanak amellett hogy nem ígérték meg.
(A nyaralás letöltöttük, mert nem volt visszamondható)
Ti mit csináltatok volna?
""rögzítik a rendszerben a kérést és mindent megtesznek annak erdekében, hogy a kérésünk teljesüljön"
Ebben mi a megtévesztés??Igertek valamit(és nem garantáltak)ami aztán nem úgy lett!Ez a világ már csak ilyen.....
Ez már a válaszukból kiderül, hogy nem tudják garantálni, így semmi meglepő.
Mondjuk nekem fura, én biztos nem költeném el 4 havi fizumat egy szállásra. Meg mondjuk, ha egy szálláson vagyok a kilátás viszonylag sokadlagos szempont nekem.
Sok elgondolkodtató dolog van ebben. Egyrészt sok szállodában a jobb szobák más árkategóriában vannak és külön kell foglalni. Lehet, hogy ti az olcsóbb, nem panorámást foglaltátok. Persze ekkor visszaírhatott volna a hotel, hogy módosítsátok a foglalást. Amúgy pedig általában figyelembe szokták venni az igényeket. Az is kérdés, melyik országban történt a dolog, mert tőlünk keletebbre kell egy kis baksis, hogy olajozottan működjön a rendszer...
Azon is gondolkozzatok el, hogy minek nektek ennyi pénzt költeni szállásra, évi egyszeri rongyrázásra. Aztán egy kis félreértés és így jártok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!