Este érkezem meg Ferihegyre, a vonatom hajnalban indul, lesz majdnem 7 órám, mit tudok csinálni addig a repülőtéren?
Azt nem írtad, honnan megy a vonatod. De ha Ferihegy állomásról vagy esetleg Vecsésről, akkor érdemes például Vecsésen olcsóbb szállást foglalni vagy Pestszentlőrincen a Gyömrői út közelében. Vecsésnek ugyan csak a nyugati végén àll meg, a Gyomroin viszont végighalad a 200E busz, ami éjjel is jár.
Ha pedig tényleg nem akarsz aludni, akkor inkább vesd bele magadat az éjszakába. Kőbánya-Kispesten a plàza Vak Bottyán utca felőli frontján van egy kulturált éjjel-nappali kocsma, ott bátran eltöltheted az időt hajnalig. Vagy utazz egy kört a 914-es vagy 950-es busszal, éjszakai városnézés, meglehetősen békés rajta az utazóközönség - a 200E buszról bárhol át tudsz rá szállni a Határ út és Nagyvárad tér között.
Egyrészt én heathrown dolgoztam éjszakai műszakban. RENGETEGEN aludtak a terminálba természetesen a határ előtt, szóval nem furcsa dolog reptéren aludni. Izlandon én is aludtam már reptéren.
Másrészt tavaly nyáron pont ugyanígy voltam, de én nem maradtam bent a reptéren. Eljöttem a busszal ami a Deák téprig megy, és beültem egy kocsmába iszogatni. A cuccomat beadtam a pultosnak, aki oda tette a lábához, ott nem nyulhatott hozzá senki. 4kor meg elindultam a délibe. Egy ötlet :)
Ja azt hozzáteszem, hogy reptéren max a földön tudsz aludni, mert a padok úgy vannak alakítva, hogy véletlenül se tudj elfeküdni rajta. Belvárosi bulinegyed kocsmáiban több fekhelyet találtam mint ferihegyen :D
A vicc, hogy jövő hónapban megint végigcsinálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!