Csab0706 kérdése:
Mi a pontos mérete a Liszt Ferenc repülőtéren található wizzair és ryanair nagy kézi poggyász ellenőrző keretének?
Figyelt kérdés
Nem a felvihető poggyász méretekre vagyok kiváncsi !!! , hanem a keret belső méreteire...2019. máj. 4. 21:06
1/5 anonim válasza:
Amit a legitarsasagok honlapjan leirnak, az a mervado.
2/5 A kérdező kommentje:
a keret mérete érdekel , nem a poggyász mérete ahogy jeleztem is ...
2019. máj. 4. 21:50
3/5 anonim válasza:
Neked válaszoltam szerintem egy másik wizzes kérdésnél is.
Nem mértem még le magam ugyan a kereteket, de az tuti, hogy pont akkora bőrönd fér bele, mint amekkorát felengednek. Pár éve pl. már a poggyászfül/kerék stb miatt az 56 helyett 57 cm-es csomagnál is keményen büntettek, mert kilógott a keretből. Az ilyen szigorból mostanság visszavettek, de ellenőröknél sosem lehet tudni, mikor mennyire nagylelkűek vagy épp nem azok és úgy döntenek, hogy itt bizony fél centi sem lesz elnézve.
4/5 anonim válasza:
pedig akkora a keret, amekkora a poggyász mérethatár.
5/5 anonim válasza:
tudom, mint magyarnak, nehéz szabálykövetően viselkedned, de a méret nem viccből van megadva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!