Mennyi idővel előbb kellene kint lennem a repülőtéren?
WizzAirrel repülök Budapestről Londonba és vissza. mindkét esetben azt írja a beszállókártyámra, hogy 2 és negyed órával előbb érjek a repülőtérre. És aztán másfél órával indulás előtt essek át a biztonsági vizsgálaton stb.
Aki szokott WizzAirrel utazni: tényleg ennyi idővel előbb ki szoktatok/kell menni? Azt gondoltam, Európán belül másfél óra elég.
2 órával előtte megyek mindig.
Inkább ott várjál, minthogy bármi gond legyen.
Elmegy gyorsan az idő.
Én nem is budapesti vagyok, úgyhogy előtte még egy 2-3 órás út van. A reptéren legalább nyugiban leülök enni, kávézni, ha marad idő.
Nem baj, ha nem érted, egyes. Én meg azon sokakat nem értem, akik egyetlen minimális esélyt sem hagynak ki mások leckéztetésére.Nem vagyunk egyformák, latod?
A kérdésre adott válaszokat köszönöm!
Domestic 2 óra
International 3 óra.
Simpla
Ha van feladott poggyászod, akkor ezekkel a low cost népekkel két óra a minimum, mert nincs elég check in desk és ott állsz sorba, míg szakállad nem nő.
Biztonsági átvilágításra felesleges időt pazarolni, van fast track lane, azt hiszem most 1600 forintért. (Az utazási irodáknak három euróért árusítja a reptér és előírja hogy 5 EUR / 1600 Ft minimum amiért továbbadhatják.)
Nincs feladott poggyászom.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!