Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Budapesti repteren a borondoke...

Budapesti repteren a borondoket magam szeretnem a szalagrol levenni es a babat kiadni a varakozo nagyszuloknek. Ott egy folyoso van es a vegen van egy ajto ahol kiadhatom nekik? Vagy elotte is van ajto amin en nem tudnek mar vissza jonni borondokert?

Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 08:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudsz visszamenni. De létezik borondtarto kocsi, arra rá tudod tenni a borondot
2019. jún. 24. 10:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze csak 10kgos gyerekkel egyutt nem egyszeru max ha megkerek valakit h vagy fogja a gyereket vagy segitsen lepakolni. Igen de ugy adnam ki a gyermeket, hogy az ajto amig nyitodik es oda allnanak a szuleim es epp h kiadom aztan vissza mennek es leszedegetnem a borondoket
2019. jún. 24. 10:50
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Ez nem így működik. Miután leszedted a bőröndöket, egy folyóson haladsz at, utána jutsz ki a hallba. Nem tudsz visszamenni. Vegyél egy hordozókendot, vagy kengurut es kosd magadra a gyereket.
2019. jún. 24. 10:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Miert nem ugy mukodik? A folyoson miert ne tudnek vissza jonni? A kengurum van de tole nem tudom leszedni a borondot nem kicsi babarol van szo babakocsit es 2 borondot. Nem ertem miert nem lehet kiadni az ajton? En nem megyek ki. Aztan visza jovok a folyoson
2019. jún. 24. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor oldd meg. Már írtam, hoyg nem lehet visszamenni. Ha nem fogod fel, akkor így jártál. Sok szerencsét.
2019. jún. 24. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha már ilyen szépen összekülönböztetek: ama bizonyos folyosó az EU-n kívüli járatok esetében egyúttal vámhatár is, szóval nem szerencsés oda-vissza kolbászolni, mert igen kíváncsiak lesznek a navosok. EU-n belüli járat esetén ilyen probléma nincs, viszont jó eséllyel nem tudnak odaállni a nagyszülők az ajtó elé, mert a biztonsági szolgálat vagy a hatóságok a reptér ellenőrzött területére való illetéktelen behatolás előkészületét vélhetik felfedezni abban, ha valaki odaáll pont az ajtóhoz. Én nagyon nem javaslom, hogy pont egy reptéren hozz létre ilyen félreérthető helyzeteket.
2019. jún. 24. 13:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tudod kiadni a gyereket, mert a kijárat előtt van egy védőkorlát, ami nem engedi az ajtóhoz közel a várakozókat. Ha odalépsz a korláthoz, becsukódik mögötted az ajtó és kinn maradtál, nem engednek vissza.

A kivezető folyosón is ott ólálkodik a határőrség, tuti lesz egy-két kérdésük, hogy miért mész vissza.

Megoldás: általában a babakocsik jönnek le először a szalagról, pont az ilyen utasok miatt, mint te vagy. Beteszed a gyereket és várod a többi cuccot. Ha mégsem így lenne, megvárod a babakocsit, beteszed a gyereket. Közben a többi bőrönd megy egy-két kört, de úgyis addig forgatják a szalagon, míg le nem veszed.

Még senkinek nem maradt ott sem a gyereke, sem a bőröndje.

Nagyon szívesen, bár egy ilyen HP nem tudom, megérdemel-e értelmes választ...

2019. jún. 24. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen őszintén kérdezem, hogy minek írsz ki ide egy kérdést, ha úgysem olvasod el a válaszokat, és ha igen, akkor is csak azért, hogy zaklathasd a válaszadókat?
2019. jún. 24. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog visszaengedni a szekuritis. aki írt privátot rosszul tudja. Kérhetsz segítséget, azért vannak a porterek. De mégegyszer mondom gyerek ide vagy oda nem fogsz ki-be mászkálni a határon, mert nem engedik Meg.
2019. jún. 24. 19:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Ti sem. Leirtam tobbszor h nem olvasom amit irtok mert kaptam azota privatba ertelmes segitseget.

Na de nyugodtan folytassatok

2019. jún. 24. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!