Budapesti repteren a borondoket magam szeretnem a szalagrol levenni es a babat kiadni a varakozo nagyszuloknek. Ott egy folyoso van es a vegen van egy ajto ahol kiadhatom nekik? Vagy elotte is van ajto amin en nem tudnek mar vissza jonni borondokert?
Azért nem tudod kiadni a gyereket, mert a kijárat előtt van egy védőkorlát, ami nem engedi az ajtóhoz közel a várakozókat. Ha odalépsz a korláthoz, becsukódik mögötted az ajtó és kinn maradtál, nem engednek vissza.
A kivezető folyosón is ott ólálkodik a határőrség, tuti lesz egy-két kérdésük, hogy miért mész vissza.
Megoldás: általában a babakocsik jönnek le először a szalagról, pont az ilyen utasok miatt, mint te vagy. Beteszed a gyereket és várod a többi cuccot. Ha mégsem így lenne, megvárod a babakocsit, beteszed a gyereket. Közben a többi bőrönd megy egy-két kört, de úgyis addig forgatják a szalagon, míg le nem veszed.
Még senkinek nem maradt ott sem a gyereke, sem a bőröndje.
Nagyon szívesen, bár egy ilyen HP nem tudom, megérdemel-e értelmes választ...
Ti sem. Leirtam tobbszor h nem olvasom amit irtok mert kaptam azota privatba ertelmes segitseget.
Na de nyugodtan folytassatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!