Segítseket.9éves korom óta visszatérő álmom van?
Azt nem tudom, mit jelenthet, próbálj meg párhuzamot vonni a valósággal, hátha rájössz. Talán valami félelem, vagy szorongás generálja újra.
Nekem is volt egy visszatérő álmom kb hasonló életszakaszban, mint amit írsz. Kicsit később, fiatal felnőttként elmúlt. Talán azért, mert más élethelyzetbe, életszakaszba kerültem.
Mivel már ilyen régóta tart és utána depressziós vagy lehetséges, hogy valami trauma ért kiskorodban és nem bírod feldolgozni. Nagy traumák okozhatnak disszociatív amnéziát, vagyis "elfelejted" a traumát, nem tudsz rá visszaemlékezni, mert túl fájdalmas lenne, de az agyad folyamatosan foglalkozik vele ezért álmodsz róla.
Csak azért gondolok erre, mert nekem is volt hasonló visszatérő álmom, jártam orvoshoz is (nem emiatt, hanem szorongás és depresszió miatt) és akkor kiderültek ilyen dolgok... csak felötlött bennem, hogy esetleg veled is hasonló a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!