Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ismeritek ezt az oldalt?...

Ismeritek ezt az oldalt? www.flightradar24.com

Figyelt kérdés

Jelenleg egy kisvárosban élek, messze a repterektől, de jó pár 'nagygép' a város fölött jár el, és sokszor napközben is lehet hallani, az erős zúgásukat v. pl. most, hajnalban is.

(Azonkívül h. vadászgépekkel is itt, a térségben gyakorlatoznak, de az más kérdés, meg más hangerő is.)

Szóval egy ismerősöm mondta, h. csekkoljuk le milyen gép van épp' fölöttünk, és beírta ide. Azóta néha én is megnézem, mi száll el. (Általában London, Frankfurt, Düsseldorf, Belfast, Dublin, Manchester felől Dohába, Dubajba, Abu Dabiba, Törökországba, Indiába, Tajpejbe, Szingapúrba, Bankokba, és fordítva.)

Szerintem legalább olyan klassz és hasztalan dolog, mint a trainspotting. (Anno, mikor a kilencben éltem, még a 'felségjelzést' is láttuk, itt azért ez kizárt...)

2018. ápr. 4. 05:00
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Van akinek haszons. Neked nem. Ennyi.
2018. ápr. 4. 05:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerjük. Tök jó, mert làtom éppen hol tart a szeretteim, ismerőseim járata. Főleg akkor jó, ha ki kell menni eléjük a reptérre. Igaz, van vagy tucatnyi hasonló ma már
2018. ápr. 4. 07:33
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Reptér mellett lakom, van amikor nézegetem. Érdekes.
2018. ápr. 4. 08:23
 4/6 anonim válasza:
75%
Én is ismerem. Amikor pl. unokatestvérem jön haza Angliából az egész útját végig szoktam "kísérni" és amikor leszáll megnyugszok, hogy végre ideért... Szerintem nagyon hasznos. :)
2018. ápr. 4. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam a reptéren, ott is ezt használják, hogy tudják mikor jönnek az érkező gépek (persze azok, akik nem a toronyban dolgoznak) elengedhetetlen applikáció a munkavégzéshez, ha jól tudom, a mai napig.
2018. ápr. 4. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt én is mindig nézem, szoktak repülők mászkálni fölöttünk :)
2018. ápr. 9. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!