Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Flightradar24.com foglaltam...

Flightradar24.com foglaltam jegyet? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval Flightradar24.com foglaltam jegyet.

És a probléma az kültek egy üzenetet hogy :

Ez az üzenet már automatikusan létrejön. Kérjük, ne hagyja figyelmen kívül az információs alábbiakban bemutatott és lépjen kapcsolatba velünk 7 napon belül attól a naptól, hogy az e-mail-t küldeni, mert ez súlyos következményekkel járhat az utazás vagy további költségek.

FIGYELEM: A légitársaság megváltoztatta a foglalását. (Amennyiben Ön eszközölt változásokat a légitársasággal való közvetlen kapcsolatfelvétellel, az oldalunkon foglalt járatot töröltnek fogja látni, és további teendőkre nem lesz szüksége).

Kérem, nézze át alaposan a légitársaság által felajánlott új járatot, és ha szeretné elfogadni vagy elutasítani, kattintson a megfelelő linkre. Amennyiben nem biztos benne, hogy a felajánlott járat megfelel Önnek, kérem, utasítsa el a változásokat, és telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kérem, vegye figyelembe, hogy amennyiben elfogadja az új járatot, a változások automatikusan el lesznek mentve a foglalásában, és további módosítás esetén plusz díjat számolhatunk fel.

Ha ezt az e-mailt nem munkanapon kapta, vagy nem tud bennünket értesíteni, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a légitársasággal. Ha velünk szeretne kapcsolatba lépni, azt a +302130184000-as számon tudja megtenni, vagy itt flights@airtickets24.com

A lényeg az hogy elfogadtam, írtam nekik de sajnos nem jeleztek vissza...

mi a teendő ilyenkor?

2015. szept. 18. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, nem írtad le konkrétan, hogy mi is történt, de az üzenetből az jön le, hogy te foglaltál mondjuk 09.20-ra egy jegyet mondjuk Londonba, 10:00-ás járatra, és gondolom a légitársaság törölte ezt a járatot, és felajánlott helyette egy 11:00-ás járatot. Velük kellene felvenned a kapcsolatot akkor.
2015. szept. 18. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Na várj. A flightradar24 nem repülőjegy foglaló oldal. Ez a magyartalan, guglival fordított üzenet sem túl szimpatikus.
2015. szept. 18. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most egy mondatra. A flightradar24 egy LIVE kereskedelmi légi forgalmat mutató oldal, térképpel, adatokkal, stb stb. Mi köze a repülőjegy foglaláshoz ?
2015. szept. 18. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Teljesen kamu a kérdésed.

Unatkozó tizenéves színvonalú. A flightradar egy nagyon klassz oldal, de semmi köze a repjegy vásárláshoz.

Megteszed, hogy a jövőben nem szemeteled össze ezt a rovatot??? Szépen kérlek, ha unatkozol, mással próbáld elütni az idődet.

2015. szept. 18. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

OK, értem már, összetévesztetted a flightradar24-et az airticket24-gyel.

Nézd meg a foglalásodat a checkmytrip oldalán. Ha él, akkor van jegyed.

2015. szept. 18. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!