Flightradar24.com foglaltam jegyet? Többi lent
Szóval Flightradar24.com foglaltam jegyet.
És a probléma az kültek egy üzenetet hogy :
Ez az üzenet már automatikusan létrejön. Kérjük, ne hagyja figyelmen kívül az információs alábbiakban bemutatott és lépjen kapcsolatba velünk 7 napon belül attól a naptól, hogy az e-mail-t küldeni, mert ez súlyos következményekkel járhat az utazás vagy további költségek.
FIGYELEM: A légitársaság megváltoztatta a foglalását. (Amennyiben Ön eszközölt változásokat a légitársasággal való közvetlen kapcsolatfelvétellel, az oldalunkon foglalt járatot töröltnek fogja látni, és további teendőkre nem lesz szüksége).
Kérem, nézze át alaposan a légitársaság által felajánlott új járatot, és ha szeretné elfogadni vagy elutasítani, kattintson a megfelelő linkre. Amennyiben nem biztos benne, hogy a felajánlott járat megfelel Önnek, kérem, utasítsa el a változásokat, és telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kérem, vegye figyelembe, hogy amennyiben elfogadja az új járatot, a változások automatikusan el lesznek mentve a foglalásában, és további módosítás esetén plusz díjat számolhatunk fel.
Ha ezt az e-mailt nem munkanapon kapta, vagy nem tud bennünket értesíteni, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a légitársasággal. Ha velünk szeretne kapcsolatba lépni, azt a +302130184000-as számon tudja megtenni, vagy itt flights@airtickets24.com
A lényeg az hogy elfogadtam, írtam nekik de sajnos nem jeleztek vissza...
mi a teendő ilyenkor?
Teljesen kamu a kérdésed.
Unatkozó tizenéves színvonalú. A flightradar egy nagyon klassz oldal, de semmi köze a repjegy vásárláshoz.
Megteszed, hogy a jövőben nem szemeteled össze ezt a rovatot??? Szépen kérlek, ha unatkozol, mással próbáld elütni az idődet.
OK, értem már, összetévesztetted a flightradar24-et az airticket24-gyel.
Nézd meg a foglalásodat a checkmytrip oldalán. Ha él, akkor van jegyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!