Wizz air-nél foglaltam jegyet júni.19-re a 3 gyerekkel 3,11 és 13 évesek?
Figyelt kérdés
Foglalásnál csak két gyereket engedett egy felnőttel, ezért a nagylányt felnőttként írtam be. Később néztem, hogy 14 éves korig gyerek. A beszállókártyát még nem nyomtattam ki. Ebből lehet gond?2015. máj. 23. 17:40
1/3 anonim válasza:
Ha Schengenen belül repülsz, nem lesz belőle gond. Ha nem tudsz becsekkolni másképp, üsd el a születési évszámot.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen Schengenen belül utazunk Alghero - Budapest. Ha elütöm a születési dátumát felengedik a gépre? Ha kinyomtatom a többi beszállókártyát és a nagylányét a repülőtéren azért mennyit kell fizetni, egyáltalán lehetséges?
2015. máj. 23. 18:53
3/3 anonim válasza:
Ha akarnak beleköthetnek, ha nem akarnak vagy nem veszik észre, akkor nem.
Nem lehet előre tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!