A repülőnek melyik részén leggyengébb a légkondicionálás?
Figyelt kérdés
Első,oldalsó ülések vagy melyik?2019. jún. 9. 22:22
11/15 anonim válasza:
Leírtuk hogy mit tapasztaltunk (tökmindegy hol ülsz, nincs érezhető különbség), de te nem vagy hajlandó elfogadni azt.
12/15 anonim válasza:
Annyiban lényeges, hogy hol ülsz, hogy nyilván kisebb eséllyel vág oda a hideg levegő, ha a körülötted ülők is letekerik a fúvókát, mintha ők boldogan engedik magukra a hideget. De ez meg mázli, nem tudod befolyásolni, kik üljenek a közeledben.
13/15 anonim válasza:
Na túl vagyok a repülésen. Leghátul ültem és marha jó volt. Nem kellett átcaplatni a gépen hogy pisilni menjek,nem löködték hátulról a székem és lábhelyem is volt :) Nem fáztam meg :)
14/15 anonim válasza:
Haver, elfelejtettél nicket cserélni a kérdésfeltétel és az iménti komment közt.
15/15 A kérdező kommentje:
Haver nem Én voltam! Ha végigolvasod rájössz,ki!
2019. jún. 24. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!