A repülőnek melyik részén leggyengébb a légkondicionálás?
Mindenütt ültem több tucatszor, nem vettem észre semmilyen különbséget. A fejed felett lévő kis "fúvókát" el lehet zárni, akkor egyáltalán nem megy rád levegő.
Az összes gépen nagyon száraz a levegő, minding viszek fel min. 7-8dl vizet.
A szárnyon már egészen biztosan nem érezni a hatását. :)
De ugye azt te is érzed,hogy egy zért térbe, ahol ha nem csinálják és kerinetik a túlnyomásos és FŰTÖTT(!) levegőt, az utasok megmurdelnak.
Ismerem Én a kis fúvókákat nem erről van szo.
Valami központi klímát tolnak, nem tapasztaltam, hogy meleg lenne, meg megmurdálnának, sőt mindíg le volt nagyon hűtve és jött a hideg rám felülről.
Nem igazán értetted meg, amit a 2-es mondott...
Az egész utastérben túlnyomás van létrehozva. Mindenhol ugyanazok a körülmények vannak. Olyan, mint egy tejszínhabos tubusban. Ott sincs jobb meg rosszabb hely a tejszínnek.
Én értem mit akarsz kérdezni, de a többiek arra akarnak felvilágosítani, hogy a gépen mindenütt egységesen megy a légkondi, mindegy hol ülsz.
Jó magam is fázós vagyok a gépen, én ha fapadossal utazom, akkor mindig viszek magammal kis takarót. (fapadoson nem adnak) Nagy gépeken eleve ott van, én használom..A feletted lévő fúvókát kikapcsolod, az is segít. De tényleg mindegy hol ülsz.
Megint oda ulok mert hatul szeretek ulni.
Most csont hatul ulok,tehat mogottem mar nem lesz senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!