Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A repülőnek melyik részén...

A repülőnek melyik részén leggyengébb a légkondicionálás?

Figyelt kérdés
Első,oldalsó ülések vagy melyik?
2019. jún. 9. 22:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mindenütt ültem több tucatszor, nem vettem észre semmilyen különbséget. A fejed felett lévő kis "fúvókát" el lehet zárni, akkor egyáltalán nem megy rád levegő.

Az összes gépen nagyon száraz a levegő, minding viszek fel min. 7-8dl vizet.

2019. jún. 9. 22:52
 2/15 anonim ***** válasza:

A szárnyon már egészen biztosan nem érezni a hatását. :)

De ugye azt te is érzed,hogy egy zért térbe, ahol ha nem csinálják és kerinetik a túlnyomásos és FŰTÖTT(!) levegőt, az utasok megmurdelnak.

2019. jún. 9. 23:06
 3/15 A kérdező kommentje:

Ismerem Én a kis fúvókákat nem erről van szo.

Valami központi klímát tolnak, nem tapasztaltam, hogy meleg lenne, meg megmurdálnának, sőt mindíg le volt nagyon hűtve és jött a hideg rám felülről.

2019. jún. 9. 23:58
 4/15 anonim ***** válasza:
56%

Nem igazán értetted meg, amit a 2-es mondott...

Az egész utastérben túlnyomás van létrehozva. Mindenhol ugyanazok a körülmények vannak. Olyan, mint egy tejszínhabos tubusban. Ott sincs jobb meg rosszabb hely a tejszínnek.

2019. jún. 10. 00:17
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

Én értem mit akarsz kérdezni, de a többiek arra akarnak felvilágosítani, hogy a gépen mindenütt egységesen megy a légkondi, mindegy hol ülsz.

Jó magam is fázós vagyok a gépen, én ha fapadossal utazom, akkor mindig viszek magammal kis takarót. (fapadoson nem adnak) Nagy gépeken eleve ott van, én használom..A feletted lévő fúvókát kikapcsolod, az is segít. De tényleg mindegy hol ülsz.

2019. jún. 10. 00:58
 6/15 A kérdező kommentje:
Én értem,hogy mit mondtok, de nem mindegy,hogy közvetlenül rád fújja a klímát, vagy egy sorral arrébb. azt ne mondd, hogy nincs különbség hogy hol ülsz és hogy hova nyomja a klímát, mert megvan a keringési rendszere, de engem nem a fizikája érdekelne, tapasztalat kellett volna, ki hol érzett hidegebbet.
2019. jún. 10. 01:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Fuh en nem tudom,de legutóbb kifele nagyon megbetegedtem emiatt. Felszallas elott semmi bajom nem volt mef de mire Madridban leszalltunk ugy kohogtem mint az allat. Az egesz utazas alatt kohogtem. Mondjuk nyomattam magamra a levegot,ugyhogy azt hiszem errol leszokom. Viszek magammal kis takarot is mert nem akarok megint beteg lenni. Csutortokon repulok es megint Ryanairrel. Hatso reszen jobb oldalt ulok mindig.
2019. jún. 10. 01:11
 8/15 A kérdező kommentje:
Ülj máshova és ne használd a fuvókát. írj majd privátban, ha tapasztalsz valamit!
2019. jún. 10. 01:23
 9/15 anonim ***** válasza:

Megint oda ulok mert hatul szeretek ulni.

Most csont hatul ulok,tehat mogottem mar nem lesz senki

2019. jún. 10. 01:36
 10/15 anonim ***** válasza:
[link] mindenhol egyforma, a repülőgépek szellőztetését még akkor tervezték, amikor engedélyezve volt a dohányzás, úgy van megoldva, hogy azzal megbirkózzon. Ugyanakkor érdemes járatni a fejed felett lévő fúvókát mert az a levegő ami hozzád jut az 2-5 sornyi másik embert is megjárt és ha beteg van köztük, az szívás, a fej felett lévő fúvóka viszont a tied, szűrt levegőt nyom. Ez ilyen.
2019. jún. 10. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!