Légkondícionálás utólagos beszerelése -milyet érdemes és hogyan?
A tavalyi nyári hőségben kb 30 fok volt a lakásban éjszaka is, ami meglehetősen sok volt. Mivel most érkezett egy új családtag is, úgy érzem, valahogy meg kellene oldani a lakás hűtését. Egy 90nm-es, kétszintes házrészről van szó; igazán csak a fenti részt kellene hűteni.
Szerintetek milyen opciókban érdemes gondolkodni? Meglehetősen nagy árkülönbségek vannak, és tanácstalan vagyok, mert nem értek hozzá. Mikre érdemes odafigyelni? (Típus, fogyasztás, garancia, felszerelés?) Mennyi lehet egy "elfogadható" árú egység? (Van 80-tól félmillióig...)
Köszönöm
Az, hogy mekkora kell arra vannak kalkulátorok, de mindenképp egy kicsivel lőj fölé annak ami kijön. Úgy is tudsz spórolni a beruházáson, hogy az egyik helységben az ajtóval szemben rakod fel a beltéri egységet és így csinál légmozgást a szomszédos helyiségben is.
Gondolom egyértelmű, de inverteres klímát vegyél
Köszönöm... szóval akkor ne is klímát, hanem szakértőt keressek.
Nem tudom amúgy, miért jobb az inverteres klíma. Akkor ezek szerint erre is rá kell feküdnöm. (Gondoltam, hogy nem lesz olyan egyszerű, mint ha pl cipőt vennék :) )
Ma már csak inverteres klíma kapható, az ON/OFF gépek be vannak tiltva!
A hagyományos ON/OFF klímákat sem árulni/forgalmazni, sem szerelni nem szabad az EU-ban. A mi cégünk légkondicionálók, hőszívattyúk, napelem, és napkollektor forgalmazásával és telepítésével foglalkozik, ha tényleg szükség van tanácsadásra, keress bátran. Nálunk a felmérés és az árajánlat készítése ingyenes. Ha, tudunk szívesen segítünk, első lépés ként a hőszámítás a legfontosabb a kalkuláció során. 20 éves szakmai tapasztalatunk van és több mint 10 márkát forgalmazunk. Ha mondanak valamit ezek a nevek például: LG, Midea, Gree, Samsung, Daikin, Hitachi, Mitsubishi, Toshiba, Panasonic stb... A A++ hűtő/fűtő energiaosztálytól felfele minden márka raktáron van, 5 és 10 év garanciával. Szal van választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!