Ez komoly? A kinyomtatott beszállókártya fele tényleg reklám vagy én csinálok valamit rosszul? Wizzair.
Köszönöm szépen a gyors választ, megnyugtattál :-)
Utoljára 3 éve voltam repülővel, akkor még normálisan nézett ki :D Akkor ezek szerint nem fognak visszafordítani a beszállásnál emiatt, hogy nem jól nyomtattam :-) Köszi még egyszer - ment a zöld :-)
Gondolj bele, a beszállókártyán levő reklámnak van értelme, egyébként nem csinálnák. És épp ezéárt került a repülőjegyed 5.000 Ft-ba.
Hát nem buli? Mások fizetik az olcsó utazásodat.
nemcsak fapadosnal nez igy ki
en United airlines beszallokartyat szoktam nyomtatni a fonokomnek, mondjuk ott van egy olyan beallitast, hogy "print without ads", vagyis nyomtatas reklam nelkul, ilyenkor csak a beszallokartya lesz a papiron
nyugi, mindent jol csinaltal ;)
Köszi Neked is 4-es :-) - ment a zöld.
Totál rendesek vagytok, hogy így siettetek segíteni és nem kell a beszállásig szétizgulni az agyamat, hogy jól csináltam-e? :D
"Hát nem buli? Mások fizetik az olcsó utazásodat."
Nem tudom, mi értelme volt ennek a beszólásodnak?
Remélem, meg is volt a tegnapi napra a sikerélményed, hogy másba belerúghattál :-(
Ami miatt nem hagytam szó nélkül a hozzászólásodat: SENKI nem kényszerítette a repülőtársaságot, hogy indulás előtt 4 nappal az üres helyet olcsón adja - én meg kihasználtam egy váratlanul jött lehetőséget.
szóval nem kell "savazni", mert gondolom, hasonló helyzetben Te is így cselekednél.
Vagy Te, ha azt látod, hogy pl. egy LCD tv-t 40 ezerért árulnak, akkor átmész egy másik boltba, hogy 70 ezerért ugyanazt megvehesd? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!