Akik mostanában utaztak Wizzairrel, szétültetett titeket a rendszer?
Már többször utaztunk Wizzairrel, ezelőtt nem volt szétültetés, de legutóbb mindkét járaton szétültetett a rendszer, úgy, hogy a repülőn felszállás után is láthatóan több üres sor is volt.
Aki válaszolt, meg tudná írni milyen viszonylatban utazott, és melyik hónapban? Köszi!
Nem ültetett szét. Mi évente 10-szer elrepülünk valahova a párommal csak úgy, többnyire fapadossal. Egymás mellett.
De tudod, ha széétültete is azt mondanánk, egész héten látjuk, halljuk és érezzük egyműást az út alatt.
Ha pedig fizetni kellene érte, inkább egy szegény embernek adnánk ezt a pénzt.
Mi helyet veszünk, mert gyerekekkel utazunk. Szerintem szétültetéssel akarják rávenni az embereket, hogy vásároljanak pénzért helyet.
Amúgy szánalmasak ezek a szarrágó emberek. Tőlem is kérdezte egy nő, hogy cserélnék-e, mert a pasija mellém került.
Mondtam nem, mert az ablaknál aki ül, az a kisfiam és vásárolt helyünk van.
Akkor a mögöttem ülő férjemet vegzálta, de ő meg a másik fiunkkal ült párban szinten plusz pénzért.
Mondanom sem kell, hogy nem tetszett neki, de fizessen és ülhet a pasijával.
Ennyi.
Mások is ott kuncsorogtak ide-oda.
Szánalom.
Wizzairen tapasztaltam ezt a kuncsorgást a cseréért. Nekünk mindig fizetett hely van, de sokan próbálnak cserélgetni.
Én ezt látom.
Valószínűleg azt a pár szerencsétlent láttad, akik az utolsó pillanatban csekkoltak be és csodálkoztak, hogy nem kerültek egymás mellé.
Hiba pontozak le a tökfejek, az tény, hogy minket még sosem ültettek szét és nem egy alkalomról beszélek.
Kedves utolsó válaszoló. Már a hangnem is téged minősít. Mi nemrég utaztunk, és az online check-in megnyitásakor becsekkoltam mindkettőnk részére. Direkt keszítettem képernyőképet is, amin látszik hány üres hely van. Odaútra nagyon sok, visszaútra pedig kb 2x annyi.
Ezelott tavaly májusban utaztam Wizzairrel, akkor meg egymas melle kaptuk a helyeket.
Most több helyen olvastam, hogy direkt össze-vissza ad a rendszer helyet.
Itt csak az a probléma, hogy a Wizz külön megígérte, hogy az egy foglalason lévőket egymás mellé teszi (persze a foglalasok sorrendjében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!