Miért nem találom a foglalás?
Figyelt kérdés
Beírom a nevem és a foglalási kódot és ez a nyomorult azt írja, hogy "a foglalás nem található". Pedig leellenőriztem, nem tévesztettem el véletlenül.2019. márc. 28. 18:02
1/5 A kérdező kommentje:
Nem kérek sértegetést, lehurrogást.
2019. márc. 28. 18:05
3/5 anonim válasza:
Lehurrogás lesz némi nayképüséggel. De azok a rendszerek amiknek a határait feszegeted, sok dologra fel vannak készítve.
Arra viszont nem, hogy te nem tudod, melyik a keresztneved és a vezetékneved.
Az emberi hülyeség ellen nincs igazán gyógyszer már vagy 2000 éve.
4/5 anonim válasza:
Kongresszusra utazom, utaztató cég foglalta be nekem a szállást, repülőjegyet.
Elküldték a visszaigazolást.
Az én belépőm a lufthansánál ilyesmi: Kovacsnedrsipos
Próbálgasd mindenhogy.
5/5 anonim válasza:
Nincs valami ügyfélszolgálatuk? Kérdezd meg. Akár lehet, hogy pont már csak egy hely volt, és pont egy fél másodperccel előtted valaki előtted nyomott rá, így a tiédet már nem tudta jóváírni , érvényesíttetni a rendszer. Amúgy nem értek a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!