Hogy mükődik a foglalás?
Sziasztok.
Első utazásom,bocsánat ha butaságot kérdezek, de nem vagyok ebben a dologban biztos.
Az eSky oldalán vásároltam repülőjegyet augusztus végén,az utazás december végén lesz. A foglalásom státusza kész.
Az online csekkolást választottam, online csekkolás esetén tudok ülőhelyet választani magamnak majd a társaság oldalán vagy be kell mennem az adott utazási irodához és ott foglalni ülőhelyet?
Köszönöm a segítséget.
L
Szia!
A csekkolás és az ülőhely nincs összefüggésben. A foglalásnál nem kínált fel fix ülőhely választást? A honlapon elméletileg még hozzá lehet adni! De ugys tudod, hogy az plusz összeg? Alapból egy "elrendezés" alapján osztják ki az ülőhelyeket!
L
Köszönöm ment a zöld nektek.
Kicsit utána olvastam a dolognak,ha nem választottam volna véletlenszerűen osztottok volna ki nekem helyet 48 órával a járat indulása előtt, de így biztosabb.
Már csak azt nem tudom mikor és hol kell fizetnem majd az ülőhely foglalásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!