Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy mükődik a foglalás?

Hogy mükődik a foglalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Első utazásom,bocsánat ha butaságot kérdezek, de nem vagyok ebben a dologban biztos.

Az eSky oldalán vásároltam repülőjegyet augusztus végén,az utazás december végén lesz. A foglalásom státusza kész.

Az online csekkolást választottam, online csekkolás esetén tudok ülőhelyet választani magamnak majd a társaság oldalán vagy be kell mennem az adott utazási irodához és ott foglalni ülőhelyet?

Köszönöm a segítséget.

L

2018. okt. 31. 00:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A csekkolás és az ülőhely nincs összefüggésben. A foglalásnál nem kínált fel fix ülőhely választást? A honlapon elméletileg még hozzá lehet adni! De ugys tudod, hogy az plusz összeg? Alapból egy "elrendezés" alapján osztják ki az ülőhelyeket!

L

2018. okt. 31. 01:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam a repülőtársaság oldalán a járatomat és engedett is választani ülést. Ezt a plusz összeget mikor és hol kell fizetnem, nem ugrott elő fizetési ablak csak mentette a foglalást.
2018. okt. 31. 01:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Legitarsasagtol fugg, hogy kernek penzt a szek valasztasert vagy sem. Fapadosok altalaban kernek.
2018. okt. 31. 17:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm ment a zöld nektek.

Kicsit utána olvastam a dolognak,ha nem választottam volna véletlenszerűen osztottok volna ki nekem helyet 48 órával a járat indulása előtt, de így biztosabb.

Már csak azt nem tudom mikor és hol kell fizetnem majd az ülőhely foglalásért.

2018. nov. 1. 02:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem kértek érte pénzt, most már nem fognak.
2018. nov. 1. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!