Most le van foglalva a repülőjegy, vagy nem?
Nem vagyok nagy repülőjegy-vásárló, életemben másodjára vettem repjegyet. Wizzairre foglaltam. Mindent megcsináltam, kifizettem és kész, ugyanúgy, mint az előzőnél. Kaptam egy emailt a járat adatairól és visszaigazoló kódról. Erre jött egy email, hogy véglegesítsem a foglalásom és ez az üzenet: ,,Kedvező viteldíjaink miatt a járataink gyorsan megtelnek – és úgy tűnik, Ön nem véglegesítette a foglalást, mielőtt elhagyta a Wizz Air oldalát!" Viszont most kaptam az emailt a számláról, hogy befizettem. Akkor hagyjam figyelmen kívül?
Köszönöm a válaszokat!
kartyaval fizettel vagy atutalassal?
hivd fel a bankot, levontak a penzt? Ha igen, akkor ennyi, akkor megvetted a jegyet.
a wizzair oldalán a foglalási kóddal tudod ellenőrizni a foglalást.
Azt kell látnod, hogy még nem tudsz check-int (online utasfelvétel), de pl tudnál feláras ülőhelyet választani, vagy csomagot hozzáadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!