A wizzairnél miért csak márciusig látom a jegyeket?
Figyelt kérdés
Még ezután kerülnek feltöltésre a jegyek? Szerettem volna megnézni július-augusztus környékére repülőjegyet a kanári szigetekre, de csak márciusig van. :/2019. jan. 4. 13:54
1/9 mrsztp08 válasza:
Szia,
Elvileg október végéig látnod kellene. Legalábbis jelenleg addig van kint.
2/9 anonim válasza:
Gondolom nincs meghirdetve a menetrendjük arra az időszakra, aminek több oka is lehet. Ezek egyike az, hogy esetleg nem is repülik a nyári menetrendben azt az útvonalat, de az is lehet, hogy valamilyen belső vagy külső megállapodás meg hiányzik ahhoz, hogy elkezdhessék hirdetni a járatokat.
3/9 anonim válasza:
Felesleges lenne most nezni, majd majusban lesznek olcsobbak.
4/9 anonim válasza:
Ha nem találsz jegyet, az azért van mert nincs oda járat. Ilyenkor mehetsz átszállással, vagy mehetsz máshova.
Egyébként elgondolkodtál már rajta, mi a francnak repülsz el valahova 6 órát, 4000 km-t nyáron, amikor oda ősztől tavaszig megy kultúrember?
5/9 anonim válasza:
Miert is lett lepontozva érvek, indoklás nélkül a válaszom? Nem óvoda ez, bâsszátok meg...
6/9 A kérdező kommentje:
Igen elgondolkodtam!És rájöttem, hogy azért, mert én akkor szeretnék menni, illetve mivel csak nyáron van 2 napnál több szabadidőnk egyhuzamban, ezért nekünk nyáron oldható meg. :D Mert nem szombat-vasárnapra szeretnék menni.
2019. jan. 5. 11:45
7/9 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit, még azt sem, aki nem adott rendest választ.
Egyébként a kanári-szigetek valamelyikére van időpont, van, ahová nem repülnek ezek szerint nyáron. De a szigetek közt lehet közlekedni, úgyhogy akkor megoldva. :)
2019. jan. 5. 11:47
8/9 anonim válasza:
Azért nem látsz mert oda nem járnak március után. Vannak olyan helyek ahova csak télen járnak.
9/9 anonim válasza:
Tényleg nem bántásból, de nyáron csak a lúzerek mennek a Kanárira. Az átlagember pedig képes az év közben szakítani 5-8 napot egy rendes utazásra. Például novembertől márciusig. Mert oda akkr érdemes menni... Ja, és ha csak a wizzairt nézed, sosem jutsz el oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!