Ha már megvettem egy repülőjegyet a wizzairnél és semmi esetre sem tudok elmenni az adott úticélra, lehetséges, hogy büntetést kell fizetnem, amiért nem jelentem meg a repülőtéren?
Figyelt kérdés
Létezik itt egy olyan, hogy elmulasztott utazás díja 70 euroért. Elképzelhető, hogy nekem kéne azért fizetni, ha nem használom ki a jegyeket?
2018. júl. 4. 21:17
2/8 A kérdező kommentje:
Azonban találtam itt olyat is, hogy ha még 2 héten kívül vagyunk akkor 20000 ft a törlési díj, ami sokszorosa a replőjegy árának a mi esetünkben. Ez azt jelenti, hogy mégis pénzbe kerülni a repjegy törlése?
2018. júl. 4. 22:00
3/8 anonim válasza:
Nem kell fizetned, nem csinálsz becsekkolást és nem jelensz meg. Senkit nem érdekel, mindennapos dolog.
4/8 Norman Bates válasza:
Senki nem fog megbuntetni, nem csekkolsz be es kesz.
5/8 anonim válasza:
Ti most tapasztalatból beszéltek, vagy csak okoskodtok? Én tavaly egyszer nem vettem igénybe egy lefoglalt jegyet, utána egy követeléskezelőtől kaptam egy ajánlott levelet, kellett fizetnem valami 25 ezret.
6/8 anonim válasza:
#5 Te vagy kevered a szezont a fazonnal, vagy egyszerűen kamuzol.
7/8 anonim válasza:
Tudod hányszor nem használtam fel jegyet? 😂😂 De eddig eszembe se jutott hogy pénzbe kerülne, ez színtiszta hülyeség.
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Hozzáteszem hogy a törlési díj úgy van, hogy 20ezerbe kerül a törlés, de a befizetett összeget visszakapod. Szóval ha 10ezerét vettél jegyet akkor nem érdemes megvenni, de ha pl 100000 ért akkor mindenképp érdemes, mert legalább 80ezret viszakapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!