Ha gyakran nézek egy járatot wizzairnél bejelentkezve, direkt felnyomják az árát, mert érzékeli a rendszer, hogy érdekel az a járat?
Egyszerűen kipróbálhatod azzal, hogy pl. kitörlöd a sütiket.
Még biztosabb, ha másik ip címről lépsz be és keresel rá ugyanarra a járatra.
Szia! Van a wizzar számítógépében egy számláló ami nézi hogy mennyiszer kerstek rá a jegyre és azt is nézi hogy amikor rákeresel esik-e az eső. Ezt onnan tudom hogy a góréjukkal volt egy interjú és elmondta.
De szerintem attól nem megy föl a jegy ára ha te sokszor rákeresel csak attól ha valaki megveszi előled.
4-es, rohadtul nem az :D
Kérdező, lépj be más IP-ről, vagy proxin keresztül.
Urban legend, mondja az angol arra a fajta ostobaságra, mivel az 5-ös válaszadó besétált ide. Értem én, hogy manapság divatos mindenféle utazós blogokat olvasni, ahol meg azzal kezdik a "profik megmondóemberek", hogy IP, meg cooki csere, de ez a Wizzair esetében hazugság. Persze ettől a butaságnak épp úgy ragályos, mint a laposföld hívés vga yaz influenza, nem kell hozz más, mint ott legyél, vagy nagy ívben kerüld az iskolát.
A Wizzair teljesen korrekt cég ilyen téren, és nem azért nem manipulál IP-vel, mert ne lenne benne pénz, hanem mert alapvető EU-s elveket sért, és erre tényleg ugranak a hatóságok.
Szóval kedves 5-ös vagy add elő a bizonyítékaidat, vagy kérd az adminisztrátorokat, hogy töröljenek téged innen. És kérlek ne terjessz több idióta barom állatságot!
11:38
"a profik megmondóemberek"
Mint látjuk, te is pont egy ilyen "megmondóember" vagy.
Ráadásul mindenki más hülye, csak te vagy egyedül a "tudás" birtokában
Amúgy miért pont a te mesédet higgyük el???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!