Mi a véleményetek a LOT légitársaságról?
Nincs nagy különbség légitársaságok között. Én utaztam KLM-mel meg Emirates-szel is, elvileg mindkettő a legjobbak közé tartozik, de semmivel se volt jobb se a gép (nagyobb hely, nagyobb képernyő, stb.), se a kiszolgálás, mint egy átlagos társaságnál.
Ami fontos, a LOT egy európai légitársaság, jó gépparkkal, biztonságos. Az, hogy a csomagod elvész-e vagy kipakolják-e ferihegyen, az nem rajtuk múlik (bár vannak olyan légitársaság, ami erre is külön emberekkel figyel).
Én egyszer utaztam velük kb 20 éve. Sok szép dologra emlékszem Varsóról, ahova épp vittek, de arra, hogy milyen volt a repülőgépjükben ülni, már egyáltalán nem tudok visszaemlékezni.
Igaz, én másképp mérek. Számomra nem az fontos, milyen légitásrsagággal mentem, mit adtak, és megbízhatónak tartják-e másfajta nyomorékok, hanem az, hogy ott - az utam során - mit találtam.
Majd talán megérted.
Los Angelesbol utaztam Varson keresztul Budapestre a LOT-tal iden Majusban.
Az ocean feletti utvonalon Dreamliner gep volt, ami tenyleg egy alom. Az ulesek nagyon kenyelmesek. A kaja finom volt.
Viszont a Varso-Bp utvonalon propelleres gepeket hasznalnak (ismerek olyat aki irtozik az ilyentol) es kestunk sokat. OK, hogy a nemzetkozi jarat bevarta a pesti keseset, de ezt sokan nem tudtak es volt nagy riadalom az utasok kozott.
Nagyon sok europai/amerikai legitarsasaggal utaztam. A LOT a Dreamlinert kiveve semmiben nem kulonbozik a tobbitol. A szembeotlo kulonbseg amivel eddig talalkoztam legitarsasagok kozott, az az, hogy a Deltanal szinte minden legikisero oregebb, a Swiss pedig tele volt fiatalokkal (legalabbis eddig akarhanyszor utaztam veluk) de bocs, ez mar nem a kerdesedre valaszol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!