Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi a véleményetek a Norwegian...

Mi a véleményetek a Norwegian Air légitársaságról?

Figyelt kérdés
Megéri a skandináv fővárosokba inkább ezzel repülni Wizz/Ryan helyett, annak ellenére, hogy jelentősen drágábbak a jegyek?
2017. dec. 4. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Mi most utaztunk németország-teneriffa útvonalon valük és ök voltak a legolcsobbak, pedig rendes csomagokkal utaztunk...

Rövid úton nem mindgey melyik légitársasággal utazol? azzal amelyik a legolcsobb a te számodra.

Mi 10 óra feletti útnál már nézzük a légitársaságot, mert ott nem mindegy, hogy milyen szolgáltatást kapunk.

Amúgy nekem nagyon bejött norwegian air. Tuti új gépekkel repültünk, kedves kiszolgálás. A kaja amit lehetett venni a fedélzeten borzalom volt, de amúgy nagyon tetszett.

2017. dec. 5. 06:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is rovid tavon mindegy. Amugy mi elegedettek voltunk veluk, uj gepek 787.
2017. dec. 5. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom hogy rövid távon mindegy. Jókat hallottam róluk de csak néha néha lehet olcsó árat kifogni.
2017. dec. 5. 09:35
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Helsinkibe márciusban nagyon jó áron repülünk. Országon belül is szuper áraik voltak. Kényelmes, kellemes repülés volt, viszont a haza úton teljesen széttört a bőrönd. Az ügyintézés katasztrófa volt. Végül inkább hagytuk az egeszet
2017. dec. 7. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!